Kamilek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 W esc.pl juz są po 305 zł :/ Widzieliście gdzieś taniej ?? Ale kości 4 ns ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Eeeee..... chyba 9550? Bo 9500 stoją na ponad 400zł - Allegro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 juz poprawiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 u mnie w miescie sa HIS-y po 325-350zł....chociaż ja swojego za 300zł kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Taniej to mozna wyrwac 9550 od saphire.Ta cena co podales to normalna cena za hisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 w lodzi ceny sa od 330 do 380 i to za hisa/szafira w hurtowniach natomiast cena 234+22% vat czyli 285 zl za saphira 128/128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A w hutrowni też można kupić pojedyńczo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A w hutrowni też można kupić pojedyńczo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 305zł za to karte to jest jak za darmo !! a jeszcze sie donsacie ? Przeciez za nieco ponad 300 zł masz karte na ktorej w dooma3 grasz na high detalach :) co prawda w 800/600 ale i tak jest looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 mozna pojedynczo w hurtowni kupowac, nie wiem czy w kazdej ale w tej w ktorej ja kupuje mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 kejtu mógłbyś podać namiary?? U mnie na "wiosce" nikt w sklepie nie słyszał o niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No własnie :) Kejtu dawaj namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam! Cóż.. coś drogo u was te karty stoją :) W takiej wiosce jak Kraków bez szukania po hurtowniach, w sklepie zwanym PolPC można dostać tą kartę od Saphire za 299zł... czyli niewiele drożej niż w hurtowni, o której pisłał Kejtu... A jak ktoś się przejdzie na giełdę, to myśłę, że znajdzie nawet za 280zł i nie mówię tu o używce :D Sam się zastanawiam nad tą kartą... Koleś w sklepie powiedział, że oddając swoją obecną grafikę i dopłacając 150 zł dostanę 9550... to jest chyba rozsądna tansakcja... :? nera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam! Cóż.. coś drogo u was te karty stoją :) W takiej wiosce jak Kraków bez szukania po hurtowniach, w sklepie zwanym PolPC można dostać tą kartę od Saphire za 299zł... czyli niewiele drożej niż w hurtowni, o której pisłał Kejtu... A jak ktoś się przejdzie na giełdę, to myśłę, że znajdzie nawet za 280zł i nie mówię tu o używce :D Sam się zastanawiam nad tą kartą... Koleś w sklepie powiedział, że oddając swoją obecną grafikę i dopłacając 150 zł dostanę 9550... to jest chyba rozsądna tansakcja... :? nera Skorzystaj z okazji i wymieniaj :D, mozesz sprobowac zbic z tych 150 jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Apropos hurtowni to ile trzeba zamawiać żeby był hurt?? Co z tym linkiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...