Skocz do zawartości
Gość bazyl

szybka pomoc wybor glosnikow !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Wczoraj kupilem w Mediamarkt Logitechy 640-ski, podlaczylem i po 20(!) minutach bylem z powrotem w sklepie.

Jako szczesliwy uzytkownik Cambridge Audio Soundworks 2.1 (kupione 2 lata temu za okolo 200 zl) przezylem po prostu szok! Te glosniki W OGOLE nie nadaja sie do niczego poza ew. grami. Dzwiek jest plastikowy, subwoofer pierdzi, a glosniki trzeszcza, bo w ogole nie wytrzymuja.

Po 2 minutach gadki z panem z serwisu dostalem karteczke upowazniajaca mnie do wymiany na Creative'y 6700 i musze powiedziec, ze ciezko nawet porowynywac ze soba te zestawy.

Bez zastanowienia bierz 6700 i o Logitech'ach zapomnij.

To pisalem ja, Randall na doskonalej klawiaturze Logitech (i od tego jest ta firma!) ;)

EDIT

Zapomnialem dodac, ze sluchalem takze na zywo MM4500. Kolejna porazka. Ogolnie zestaw lepszy od Logitecha, ale C6700 nadal gora

/EDIT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem w ten sposob kupilem juz pare portola miecha temu mm4500 w mediakarkcie i sie po 2 tygodnias zwalily oddalem do naprawy ale ludzie z serwisu niezgodzili sie na wymiane na creativa wiec mam narazie mm4500 teraz chyba lece po aparat robie foty i na allegro creative rulez !! :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi