Toxar Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kupilem soibe wczoraj dysk i w sumie nie jestem pewien czy to tak ma byc..czy nie..ale wydaje mi sie ze cos raczej jest nie tak..a mianowicie..wkladam dysk..chce zalozyc partycje i okazuje sie ze na dysku jest tylko ok 1300000 mb i tak troche sie zdziwilem..i wyszlo mi 4 partycje ..40, 30 30 30 wiec to chyba nie jest 160 GB?? da sie cos z tym zrobic czy jest to wina dysku..partycja byla robiona fdiskiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No tak moze jak bym dostal jakas dyekitke albo cos to moze bym i cos zrobil..problem jest w tym ze mam o 30 GB mnie i sie zastanawiam czy to czasem nie jest wida sectorow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 polecam artykul na stronie http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/dys...trona-25-2.html zatytułowany Problemy z obsługą dysków powyżej 128GB, czyli bariery pojemności a ja polece zainstalowanie partition magic i zobaczyc czy wykrywa "unalocated space" ps.Ty chyba nie uzywasz win98?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 No nie nie uzywam 98...Xp co pradwa...ale ok zaraz zobacze ten artykul...moze cos pomoze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Zainstaluj Service Pack 1 jeżeli nie masz :) A tak BTW to powinno byc 152 GB ;) przynajmniej Ja tyle mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...