ZoRrO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Cze. Mam jedno krótkie pytanko. Czy jakąkolwiek kartą posiadającą VIVO (np. GF4Ti4200 ....VIVO) można zgrywać materiał z kamery analogowej (nie cyfrowej) bez dodatkowych kart wideo, urządzeń :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiak Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 normalne ze tak vivo - Video In Video Out wystarczy tylko Chinch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 oczywiście ze bedziesz mógł jabys chciał tak naprawde z cyfrówki zgrywać to wypadało by miec FIREWIRE które jest na ti4600 i to chyba i tak nie wszystkich lub na Audigy i na niektórych mobo np a7v333 ruf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Wlasnie ja mam Vivo Radeona 8500 i mam problem ze zgraniem materialu z cyfrowki z wyjscia analogowego przez maly jack Obraz mam skaczacy i czarnobialy wlasciwie do niczego sie nie nadaje Sygnal lapie za pomoca Power Directora ktorego dostalem z karta i co moze byc nie tak ? Stery WDM Rage mam zainstalowane... Co radzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dzięki za info :D To super bo mam właśnie analogową kamerę. Myślałem że nie ominie mnie kupno karty wideo typu "Studio DC10+". Niestety nie udało mi się wcześniej poczytać o VIVO a słyszałem że do cyfrówki trzeba mieć odpowiednią kartę i myślałem że to jest ten typ. :oops: Ciekaw jeszcze jestem jaka jest jakość zgrywanego materiału, ale to muszę sam sprawdzić jek sobie kupię taką kartę. :D Jeszcze raz BIG THANKS. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 normalne ze tak vivo - Video In Video Out wystarczy tylko Chinch no nie wiem, w/g mnie S-Video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...