Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Czy ktoś grał w tę gierkę zastanawiam się czy jej sobie nie skombinować ponieważ IMHO starsznie kojarzy się z DRAKANEM :roll: http://dragon.topware.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauree Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja grałem. a o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no i co dobre to to :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauree Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 jak dla mnie to takie diablo w 3d z fajnymi efektami tyle że jesteś smokiem. czyli jak lubisz rpgi to radze sobie załatwic. ps. fajnie sie gra na klawiaturze. na myszce zresztą też można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Grałem kiedyś w demko i bardzo mi sie podobało. Czekałem na full i o niej zapomniałem. Ale moge Ci ją polecić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 PRIME!!!!!!!! :twisted: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: nie grałem w tą gre. Z tego co widac na screenach pewnie fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 a ma ktoś kody i jak je sie włącza bo mi dzieciak głowe suszy a nigdzie nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Sorry żę odkopuję ten temat, ale czy ktoś ma może do tej gry spolszczenie? Bo siedze w 4 arenie wszystko oczyściłem z potworów rozwinołem miasto do poziomu 3 i niewiem co musze jeszcze zrobić. <_< Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez Dawid afg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...