shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 potrzebowałbym zeby zasiłka miała 8 IDE i 2 SATA, a producenci rzadko dają info na temat ilości wtyczek, tak samo sprzedawcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 http://www.4max.pl/ Sam poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Looknij tu: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=zailacz_neotec_v4200 Wystarczytylko dokupić jeden rozgałęziacz na molexa (z jednego na 2) i gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a co myślicie o Q-tecu 650W z aktywnym PFC na allegro kurcze tylko 2 bańki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 qtec to badziew, nawet jesli ma "650W" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tylko ten q-tec daje duże natężenie na napięcia poszczególne.. sp1mta dzięki za linki, nie znałem tego sklepu, no dobra to tak lookam.,..co myślicie o TAGANACH w ogóle? ja jeśli już to ten za 319 bym kupił... tak sobie liczyłem na http://www.jscustompcs.com/power_supply/ i wyszło że z 410W bede potrzebował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Q-tec 650W kosztuje 259pln na allegro i jest raczej wart swojej ceny jezeli chce sie mocniejszy zasilacz to trzeba wydac wiecej ,ale reki sobie nie dam obciac ze neotec 420W za 300pln jest mocniejszy od q-tec 650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A co ma zasilacz wspólnego z AMD? >>Podstawowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 @sp1mta A, więc uważasz, że NeoTec i Huntkey, to zasilacze z niższej półki? Niezły LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 chwila ale tak patrze na zdjęcia to gdzie ten neotec albo TAGAN na wyjście na monitor z tyłu???? wiem pytanie lamerskie ale może spałem przez ostatnie kilka lat i zrobili monitory na energie słoneczną.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no porzadne zasilki (oraz te ktore chca udawac porzadne) nie maja wyjscia na monitor. ale przeciez kazdy monitor mozna podlaczyc od razu do gniazdka w scianie/akarze. potrzeba do tego takiego samego kabla jak od zasilacza do gniazdka. jesli teraz juz masz jakis kabel to przejdzie on na monitor bo kupujac zasilacz dostaniesz zasilke razem z kablem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 chwila ale tak patrze na zdjęcia to gdzie ten neotec albo TAGAN na wyjście na monitor z tyłu???? wiem pytanie lamerskie ale może spałem przez ostatnie kilka lat i zrobili monitory na energie słoneczną.... Chyba kilka lat spałeś. Do wszystkich nowych monitorów dają kable zasilania takie same jak do komputerów(podłączane bezposrdnio do sieci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dla mnie wyzsza półka to Antec i Enermax. Chieftec IMHO jest na tej samej półce, co NeoTec! A na recenzję owszem, poczekam z apetytem :) THX sp1mta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 przecież q-tec to codegen w ładniejszym opakowaniu, więc co wy wogóle piszecie, że jest wart swojej ceny, pisze na nim 650w, a mój szef 350 pewno go zje na śniadanie, rozumiem jakby ksoztował w granicach 100 zeta to moze by był wart swej ceny, a tak to dla mnie jest drogi badziew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 dobra, wybrałem sobie na razie 3: TOPOWER 450W BLACK, TAGAN TG480-U01 z angela.pl i Be-quiet! 450W Blackline ATX 1.3, 2 Fan Silent z 4maxa co myślicie, który wybrać??? i wiecie dlaczego topower jest 50 zł tańszy od dwóch pozostałych? nie różni się dużo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 na sam koniec dodam, ze wszystkie 3 wychodza z jednej fabryki - topowera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMaPET Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Niemiec jak Ci się sprawuje NeoTEC? Z tego co pamiętam miałeś wcześniej Huntkey'XP400!? Jeśli się mylę, popraw mnie... PS: tak w ogóle fany lol z tego, kto porównuje Q-teca do Huntkey'a czy NeoTEC'a :lol: POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no co nie znam sie na zasiłkach...:D to które robi topower jeszcze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Dzisiaj doszła paczuszka z NeoTEC V4202 i ma z tego co naliczyłem ok 8 a moze 8 IDE a 2 SATA na bank :) Paczka ważyła 1kg !! sam zasilacz jakieś 95% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 sorry ze sie podpinam mam pytanko czy z takiego qteca 650 dalo by rade spawarke zrobic :) jakas do cienkich blach do 2mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Quam powiem jedno leciutki, mój szef w pódełku + kabel ważył ponad 2 kilo (mam 350 delty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 neo sprawuje sie swietnie choc teraz jest na wczasach, bo procek biega na 1666, mobo to kt266a i mam nie krecona grafe, ale jak mobo wroci z serwisu to pogadam z nim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMaPET Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mój NEO :D też super. To był jednak bardzo dobry wybór :D POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...