ChomiK Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 D-Day - calkiem ciekawy RTS !!! ;) krootka recka pozdro... PS: i o zgrozo juz jest w sieci...[sic!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kurcze, wchodze z mysla, ze cos w poblizu CoD czy MoH, a ty RTS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kurcze, wchodze z mysla, ze cos w poblizu CoD czy MoH, a ty RTS :(a co, RTS za trudne dla Ciebie :wink: , czy po prostu ich nie nawidzisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 kaeres: nastepnym razem sproobuje znalezc cos specjalnie dla Ciebie ;) pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 giera ownz bedzie imo ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 giera ownz bedzie imo ;DZastanawiam sie czy wogule wiesz co tu napisales :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Kurcze, wchodze z mysla, ze cos w poblizu CoD czy MoH, a ty RTS :(a co, RTS za trudne dla Ciebie :wink: , czy po prostu ich nie nawidzisz :P Nie wiem, moze to wychodzi z trudnosci. Ale niektore sa glupie jak but z lewej nogi wiec to chyba nie to. Skoro ciosalem w o wiele trudniejsze gatunki gier to pewnie i z RTS bym sobie poradzil. W sumie przypominam sobie jak ostro pogrywalem w Earth 2150, nie dosc, ze bardzo mi sie podobal to byl prosciutki. C&C sie ciosalo, I i II cz. warcrafta i troszke III (ta juz byla nudna po 4 pierwszych misjach). Ja chyba nie jestem za cierpliwy. Denerwuje mnie budowanie od podstaw. Np. taka genialna gra jaka jest SimCity po prostu usypialem na niej (wiem, ze nie RTS ale troszke wspolnego ma z tym gatunkiem). W grze Giants meczylem sie w misjach RTS-owskich. Chyba gatunek nie dla mnie aczkolwiek lubie poogladac jak ktos wypasiony gra w StarCrafta. I wiem, ze taka D-Day pewnie odpalilbym, zobaczyl, pogral 2 misje i odinstalowal chocby nie wiem jak swietny tytul to nie byl (wspomnianego Earth 2150 nigdy nie przeszedlem, a byl to moj najlepszy RTS). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ta gra jest do bani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ta gra jest do baniNiewiem jak ty ale ja bym banki nie dal za nia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no troche sie przejezyczylem... chodzilo mi o to ze moim zdaniem gierka moze byc całkiem fajna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 D-Day zapowiada sie naprawde swietnie, grafika jak w Desert Rats vs Afrika Korps a wiec na kolana! Martwi mnie tylko ile bedzie kosztowac bo mozliwe ze tez bedzie zabezpieczona systemem StarForce 3 :? i bede musial poczekac az stanieje do jakis 50zl... wiecej mi zal wydawac na gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...