Skocz do zawartości
ChomiK

D-Day 1944: Invasion of Europe

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, wchodze z mysla, ze cos w poblizu CoD czy MoH, a ty RTS :(

a co, RTS za trudne dla Ciebie :wink: , czy po prostu ich nie nawidzisz :P

Nie wiem, moze to wychodzi z trudnosci. Ale niektore sa glupie jak but z lewej nogi wiec to chyba nie to.

Skoro ciosalem w o wiele trudniejsze gatunki gier to pewnie i z RTS bym sobie poradzil.

W sumie przypominam sobie jak ostro pogrywalem w Earth 2150, nie dosc, ze bardzo mi sie podobal to byl prosciutki.

C&C sie ciosalo, I i II cz. warcrafta i troszke III (ta juz byla nudna po 4 pierwszych misjach).

Ja chyba nie jestem za cierpliwy. Denerwuje mnie budowanie od podstaw. Np. taka genialna gra jaka jest SimCity po prostu usypialem na niej (wiem, ze nie RTS ale troszke wspolnego ma z tym gatunkiem).

W grze Giants meczylem sie w misjach RTS-owskich.

Chyba gatunek nie dla mnie aczkolwiek lubie poogladac jak ktos wypasiony gra w StarCrafta.

I wiem, ze taka D-Day pewnie odpalilbym, zobaczyl, pogral 2 misje i odinstalowal chocby nie wiem jak swietny tytul to nie byl (wspomnianego Earth 2150 nigdy nie przeszedlem, a byl to moj najlepszy RTS).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D-Day zapowiada sie naprawde swietnie, grafika jak w Desert Rats vs Afrika Korps a wiec na kolana!

Martwi mnie tylko ile bedzie kosztowac bo mozliwe ze tez bedzie zabezpieczona systemem StarForce 3 :? i bede musial poczekac az stanieje do jakis 50zl... wiecej mi zal wydawac na gre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi