INTseed Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Wiem że na forum było już wiele postów na ten temat. Dla mnie najważniejszym parametrem jest cisza (cena też - w końcu nie zarabiamy za dużo, a każdy grosz się liczy). Jaki model byście mi zaproponowali , ewentualnie jak wiecie ile ma dB to podajcie. Komp jaki w tej chwili posadam to atlon 2400 + fx5200+256 ramu+tuner dvb+hdd szajsung+liteon cdrw. Txh za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Mam monitor iiyama 19cali i jest tam możliwość podłonczenia poprzez kabel z 5 BNC. Nie wiecie może czy obraz będzie lepszy na takim kablu i o ile????? Dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No to jezeli pisze co czemu nie czytasz?? Zwiedz troche sklepow internetowy, popatrz na poziom hałasów zasilaczy. Jak juz jakis upatrzysz to daj znac do jakiego przyklejonego tematu o zasilaczach, a wtedy napewno ktos ci doradzi czy go brac czy nie. Powinna wystarczys jakas 350-400 byle nie megabajta, codegena, tracera, ropla itp. Hmm. Moze byc Forton lub Feel na fortonie, modecom, lub huntkey za 99 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 mam fortona 300 bt cichutki ale raz niechcąco odłączyłem wentyl wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący i o jezuniu myślałem że na podwórku ktoś samochód odpalił suszarka ale jak wentylek pracuje to cichutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...