Electric Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam. Moze wie ktos z was gdzie mozna znalesc grafike w stylu takim jak na tej stronie ?? http://www.tuning.jedrasik.pl/styl50.html Chodzi mi o takie jednokolorowe wzorki. najlepiej w formacie corela :) Kiedyś spotkalem sie z takimi rzeczami i nie wiem gdzie tego szukac. Dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 byl gdzies wczesniej topic z takimi rzeczami poszukaj..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nom... ktos zamieszczal plik *.rar z tatuazami jakis czas temu... poszukaj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 NIe wpadlem na pomysł ze moze byc to pod takim hasłem. Ale do rzeczy. Czy ktoś wykonywał takie malunki na obudowie ?? Z jednej strony wstawilem sobie ostatnio plexe, ale druga strona cos pusto wygląda. Tak sobie pomyslałem ze szczele sobie jakies fajne grafiti. Obmysliłem to tak, że zaniose rysunek do zaprzyjaznionej firmy poligraficznej, która mi zrobi matryce np. na jakiejs folii lub tym podobnym. ja sobie to przyloze i sprayem pomaluje. Efekt powinien bym moim zdaniem ładny. Co o tym sądzicie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ex3qtor Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zastanów się 10 razy zanim namalujesz takie coś na budzie. Ja za naklejkę nr 319 na plexie dostałęm od forumowiczów niezłą zjebkę :) A jak chcesz to zajrzyj do ostatnich nr Computer Arts. Tam jest fajny tutorial jak robic takie rzeczy w photoshopie. Nie pamiętam który nr. JEden z trzech ostatnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...