fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Szukalem i jedyne info jakie znalazlem to ograniczenie predkosci odczytu. Problem w tym ze nie moge wybierac predkosci zapsiu.Zawsze jest stala i jest to 40x. Niestety niektore odtwrzacze maja problem z odczytem takich plyt nagranych w formacie audio. Wie ktos jak zmusic nero by pozwalal mi wybierac predkosc zapsiu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 win me / LG GCE-8400B / 5.5.7.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nero bylo dolaczone do nagrywarki. Dotad mi to nie przeszkadzalo ale ostanio zjebalem 6 plyt co mnie wnerwilo. Najlepsze jest ze swiezo po formacie pierwsza plyte moge wypalic z predkoscia jaka chce. Nastepne juz ida na maxa. Niestety nie sprawdze teraz jakie obsluguje predkosci bo cd-rom jest poza buda a komp w biurku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...