Songoku Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam chtba wirusa a raczej napewno .Kiedyś pewnego dnia ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa i chce rozmakowac gre a tu pisze plik zepsuty (rar) następna gre też chciałem to samo widows się sypie powoli zadna gra nmei chce ruszyć co chwile pisze przepraszamy za błąd microsoft i te bleblołki czy wysłac raport o błądach no to ja format i po wgraniu xp to samo pełno błędów no to format i wgrywam 98 no wgrał sie gdy miał się włączyć to juz miał się pokazac pulpit a tu bąd run.dll lub grp bleble juz nei pamiętam no to format i milenuim no wgrał się po 15 min padł dzwonie do znajomego informatyka a on na to ze to wiruj kles i musze usunąc wszystkie partycje no to tak zrobiłem elegancko formatnołem no i znów to samo poleciałem do kolegi z twardzielelm u niego się wgrał podłączyłę u mnie i sru to damo błąd run.dll albo błąd rejestru niewiem co juz robić moze pomoze format c: /mbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a ha gdzy chcałem wgrac nortona antivirusa to wirus go wywalał albo podczas instalacji restetoał kompa ale raz udało mi się go wgrac lae nic nie wykrył (ściągnołęm najnowsze bazy danych z synmanteca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mi to wyglada na zepsuty dysk. Sproboj wyzerowac dysk programem z pakietu Norton Ulitilies. Aha i wirus to napewno nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak wyzerowac jak to sie robi ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dokladnie ci tego nie opisze, uslyszalem o tym niedawno od kolegi wiec nie znam szczegolow. Wiem ze usuwa bady, i calkowicie zeruje dysk(czysci). To na tyle, tej opcji bedziesz musial tam sobie poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ale to się robi z poziomu dos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ej no ludzie pomóźcie co mam robić bo mi już co chwile błądy wyskakują w windowsie i może paść w każdej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Kaloryferowi pewnie chodziło o LOW FORMAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mój znajomu informatyk powiedział ze nawet 1000 formatow nie pomoże na tego wirusa tylko trzeba usunąc partycje no i usunołem i nic chyba ciedzi w master bot record :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabe Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 cześć. mks_vir tylko z dyskietki startowej jeslli to wirus to go zalatwisz zabezpiecz dyskietke przed zapisem uchroni dyskietke przed virusem jakby był w pamięci. powodzenia :D i załatw :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Kaczor nie chodzilo mi o low format bo low format moze duze dyski jeszcze bardziej s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic. Co do zerowania dysku to to zapisuje kazdy klaster dysku zerem, po prostu zeruje dysk, tak jakbys mial od nowa. Wedlug mnie to nie jest Klez bo po formacie/nowym partycjonowaniu nie powinienes juz miec tych bledow bo wirus by sie usunal.Zreszta tu masz definicje Kleza http://www.mks.com.pl/baza.html?show=descr...ription&id=1792 . Sciagnij Norton Ulitilies2002 i mozesz zerowanie uruchomic spod windy ale rowniez spod dosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 no mam już nortona utilitiesa 2002 no i jak uruchomic to zerowanie dysku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 masz moze jakiś link do tego mks'a bo na kazie bieda świeci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 albo już nie trzeba juz ściągam mksa nawet 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabe Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 www.internauci.pl kiedyś tam znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wyzerować dysk można komendą format /u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 no dzięki ale czy to pomoże .mam pytanie czy pomoże też komenda format c: /mbr bo moze siedi w master bot record Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 własnie dzwoniłem do kolegi informatyka i powiedział mi ze to moze być pamięć pojde do niego o 17 i mi sparwdzi kompa na jego pamieci.A dysk jest chyba dobry bo podczas formatowania nic nie nie wuwalał żadnych błedów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 macie jakis link do testowania ramu lub testowania jego stabilnmości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 tak się zastanawiam jak mogły szczelić pamięci przecież mam ddr pc 2100 to jest 266 mhz a one chodzą przy moim duronie na 200 mhz to o 66 mhz mniej a jak go podkręcałem na fsb 112 ( więcej nie dawałem) to miały 224 mhz to i tak za mało musiał bym przekroczyc bariere 266 żeby coś się stało no nie .Ale i tak by procek poszedł musiał bym miec athlona xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 A idze z tym twoim informatykiem, do testowania pamieci uzyj narzedzia ktore jest zawarte w SiSoftSandra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...