Skocz do zawartości
Songoku

wirus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam chtba wirusa a raczej napewno .Kiedyś pewnego dnia ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa i chce rozmakowac gre a tu pisze plik zepsuty (rar) następna gre też chciałem to samo widows się sypie powoli zadna gra nmei chce ruszyć co chwile pisze przepraszamy za błąd microsoft i te bleblołki czy wysłac raport o błądach no to ja format i po wgraniu xp to samo pełno błędów no to format i wgrywam 98 no wgrał sie gdy miał się włączyć to juz miał się pokazac pulpit a tu bąd run.dll lub grp bleble juz nei pamiętam no to format i milenuim no wgrał się po 15 min padł dzwonie do znajomego informatyka a on na to ze to wiruj kles i musze usunąc wszystkie partycje no to tak zrobiłem elegancko formatnołem no i znów to samo poleciałem do kolegi z twardzielelm u niego się wgrał podłączyłę u mnie i sru to damo błąd run.dll albo błąd rejestru niewiem co juz robić moze pomoze format c: /mbr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaczor nie chodzilo mi o low format bo low format moze duze dyski jeszcze bardziej s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic. Co do zerowania dysku to to zapisuje kazdy klaster dysku zerem, po prostu zeruje dysk, tak jakbys mial od nowa.

Wedlug mnie to nie jest Klez bo po formacie/nowym partycjonowaniu nie powinienes juz miec tych bledow bo wirus by sie usunal.Zreszta tu masz definicje Kleza http://www.mks.com.pl/baza.html?show=descr...ription&id=1792 . Sciagnij Norton Ulitilies2002 i mozesz zerowanie uruchomic spod windy ale rowniez spod dosa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się zastanawiam jak mogły szczelić pamięci przecież mam ddr pc 2100 to jest 266 mhz a one chodzą przy moim duronie na 200 mhz to o 66 mhz mniej a jak go podkręcałem na fsb 112 ( więcej nie dawałem) to miały 224 mhz to i tak za mało musiał bym przekroczyc bariere 266 żeby coś się stało no nie .Ale i tak by procek poszedł musiał bym miec athlona xp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi