Nastach Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Jaki kupic najelepiej zasilacz do AMD 64 3000+ EpoX 8KDA3J ?? Bo mam starego jakiegos megabajta i niechce ruszyc komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ja bym proponował Hunt Keya HK400 XP albo któregoś z Neo Teków. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 AMD 64 bierze mniej wiecej tyle pradu co prescott 3.2 - ja takiego mam i Chieftec 1136H daje spokojnie rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastach Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam troche ograniczony limit $$. I chcialem jeszcze kupic obudowe Chieftec DG-01B-D-U ona ma zasilacz 300W czy taki starczy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jak niemasz kasy to kup tą obudowe ale popros czy istnieje taka możliwosć ze dopłącisz troszke i dadzą ci jakiegoś 360W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam troche ograniczony limit $$. I chcialem jeszcze kupic obudowe Chieftec DG-01B-D-U ona ma zasilacz 300W czy taki starczy ?? 300 w to trochę mało, no chyba że nie będziesz kręcił,i jakaś słabsza grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Daj spokój z tą budą. Inwestycja w zasiłkę to podstawa. Nie bierz nic poniżej jakiegoś firmowego, w miarę przystępnego cenowo 350-400W (Chieftec, NeoTec, Huntkey) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noster Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 350W ale porządne powinno wystarczyć, jesli chcesz mieć zapas weź coś z mocną linią 12v - topowera, enermaxa, albo neoteca i koniecznie daj znac jak Ci sie ten AMD spisuje :wink: az sie slinie na mysl takiego proca w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 antec powinien sobie poradzic 8O :twisted: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...