adi_em Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Mam Athlona 2600+ i zastanawiam się nad płytką do niego. Rozważam MSI K7N2 nForce2SPP Delta ILSR (lub cos innego MSI) i Abita ale nie wiem jeszcze jaki model. Jeśli ktoś miał doczynienia z tymi płytami, tych producentów to jak może niech wali swoej opinie. PROSZE!!!!!!!!!!! Doradźcie!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Napisz czego oczekujesz - bogatego wyposazenia, mozliwosci OC, niezawodnosci? Tu masz tematy o najpopularniejszych plytach: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ile chcesz przeznaczyc na to mobo? Ma miec sata, firewire itd.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No więc: do 500 zł, sata by się przydało, oc owszem ale też stabilność, pewność i niezawodność, bogate wyposażenie też mile widziane (MSI K7N2 Delta ILSR spełnia raczej to wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No więc: do 500 zł, sata by się przydało, oc owszem ale też stabilność, pewność i niezawodność, bogate wyposażenie też mile widziane (MSI K7N2 Delta ILSR spełnia raczej to wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 DFI Infinity albo Lanparty :) Abit NF7-SL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 DFI Infinity albo Lanparty :) Abit NF7-SL :)Dokladnie. Skoro mozebyc do 500 zł to NF7-S :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 dlatego wybralem te z gornej polki :) do 500 zl to tylko te :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A jakie macie zdanie na temat MSI np. Delta ILSR? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja osobiscie nie lubie msi mialem kiedys plyte msi pod durona 600 nie poamietam juz jaka i mialem z nia totalnie duzo problemow , nie wiem czy taka mi sie tylko trafila ale po tym wszystkim zrazilem sie do msi jak chcesz cos do 500 zl ma byc stabilne ma byc oc i mmiec fajne wyposazenie to tylko te 3 ktore podalo z najleprzych i najlepiej wyposazonych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja na twoim miejscu rozwazylbyl jeszcze asusa. własciwosci oc ma mniejsze od w/w płyt ale jest to moim zdaniem jedna z najbogatszych i przede wszystkim najstabilniejszych płyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Abit - nfs-sl - bp przejsciowka ci chyba nie potrzebna ? no i ta plyta nosi miano njlepszej pod amd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...