Skocz do zawartości
adi_em

Płyta pod Athlona XP

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Athlona 2600+ i zastanawiam się nad płytką do niego. Rozważam MSI K7N2 nForce2SPP Delta ILSR (lub cos innego MSI) i Abita ale nie wiem jeszcze jaki model.

Jeśli ktoś miał doczynienia z tymi płytami, tych producentów to jak może niech wali swoej opinie.

PROSZE!!!!!!!!!!!

Doradźcie!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc: do 500 zł, sata by się przydało, oc owszem ale też stabilność, pewność i niezawodność, bogate wyposażenie też mile widziane (MSI K7N2 Delta ILSR spełnia raczej to wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc: do 500 zł, sata by się przydało, oc owszem ale też stabilność, pewność i niezawodność, bogate wyposażenie też mile widziane (MSI K7N2 Delta ILSR spełnia raczej to wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja osobiscie nie lubie msi mialem kiedys plyte msi pod durona 600 nie poamietam juz jaka i mialem z nia totalnie duzo problemow , nie wiem czy taka mi sie tylko trafila ale po tym wszystkim zrazilem sie do msi

jak chcesz cos do 500 zl ma byc stabilne ma byc oc i mmiec fajne wyposazenie to tylko te 3 ktore podalo z najleprzych i najlepiej wyposazonych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...