Mumin1 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Mam takie pytanie odnosnie ramow DDR zamierzam kupic sobie ram 256 MB tylko mam taki problem ze posiadam płyte obsługującą predksoc ramu 333 a ram w komputerze mam o predkosci 266 poniewaz nie było jeszcze wtedy jak kupowałem ramow 333. A moje pytanie jest takie jak kupie ram o predkosci 400 nie bezdie mi sie to kolidowało i czy moje płyta wykryje ta predkosc ?? Bo chciałbym juz kuipic ten ram o wiekszej predksoci bo moze w niedługim okresie czasu zmienie płyte wiec juz bym wolał zeby ten szybszy ram był ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Nie ma żadnego problemu abyś kupił ram 400MHz sam sobie ustawisz w BIOSIE, z jaką częstotliwością ma śmigać czy 266 czy 333. 400 nie obsłuży, ale jak zmienisz płytę będzie jak znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...