Real Madryt Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Mam Win xp i przez pomyłkę wywaliłem i opróżniłem śmietnik z bardzo warznymi plikami. Próbowałem przywracania windowsa i przywrócił sie tylko folder w którym były te pliki. Kiedyś słyszałem że po usunięciu i opróznieniu taki pliki są jeszcze gdzieś na dysku schowane. Czy wie ktos gdzie to jest albo czy wie jak mi pomóc. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Wyszukiwarka, hasło>odzyskiwanie danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Real Madryt Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A nie ma jakieś innej metody niż tam bo tam są podane metody z komercjalnymi programami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 A nie ma jakieś innej metody niż tam bo tam są podane metody z komercjalnymi programami Odzyskiwanie danych - freeware tools Szczegolnie polecam PC Inspector'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jeżeli coś robiłeś na kompie, to już teraz szanse na odzyskanie tego są nikłe, bo system mógł w miejsce usuniętych danych nadpisać już nowe. Takie rzeczy najpewniej robi się pod dosem, natychmiastowo wyłączając windowsa i bootując z flopa lub CD. Co nie znaczy, że Ci się nie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...