_Vip_ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 W kwietniu tego roku kupilem sobie calutki komputerek na allegro za niecale 300zl zwykly komputerek do netu i/lub maszyna awaryjna. no ale trzeba go bylo troche ucywilizowac :] 3h roboty :] W srodku siedzi P3 450MHz (pasyw),plyta MSI na BX'ie,128MB Ramcu,zintegrowana ATi RagePro z 4MB wlasnej pamieci,Yamaha 724,CD-Rom NEC x24 Slim (rewelacja,czyta poprostu wszystko) i dyzio Fujitsu 6GB tu fotka jeszcze z poprzednim P2 350 wiem ze niebardzo to podchodzi pod modding,bo w sumie wiele namodowane tu niema,ale najwazniejsze dla mnie bylo odswiezenie tego zgrabnego komputerka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No fakt moddowanie nie za wiele, ale fajnie wygląda warto było pomalować. A i cena za niego w sumie rewelacyjna tylko 300zl :twisted:!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no i nareszcie pasuje do monitora i klawy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 eno teraz to wyglada nawet zajefajnie ;] na ostatnim zdjeciu wyglada jak wideło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tylko kurcze, te naklejka tt troche nie pasuje. ogolnie ladnie pomalowana ladna budka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 juz Ci to mowilem ale powiem jeszcze raz dobra robota Cyc :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ba :] ...a naklejeczke mozna wywalic zawsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ta cycu teraz ja bede modzil ze swoim optimusem. Jutro moze proc przyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 prosto i elegancko, tyle tylko moge powiedziec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 co prawda bardzo mi to przypomina http://www.plexmod.de/index.php?action=benny/b_d/08 ale spoko jest... też jestem fanem desktopów (sam płodzę coś w tych klimatach...) pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 taki do magnetowidu troche podobny sie zrobil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no i dobrze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a sie cycu mojej naklejeczki czepiales .. z sam zes nalepke naciapal .. anyway Good Job :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 juz tej nalepy od TT niema :] zrobilem sobie nowa :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 zapodaj do tego jakas grafe z tv-outem, klawa i mycha bezprzewodowa, dajesz do salonu/pokoju gl. i kazdemu mowisz ze masz najnowoczesniejsze video :D ( i najladniejsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 FAjny tylko ta naklejka razi mnie w oczy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 FAjny tylko ta naklejka razi mnie w oczy :| kurna ludzie czytajcie posty przeca VIP napisal juz ze naklejki dawno nie ma. A tak BTW mnie tam ona az tak bardzo nie przeszkadzala 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kolorki super dobrane i milo to wyglada.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wszędzie ta nokia :twisted: Ale pomalowana jest elegancko (buda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...