Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 10-09-2004

Rekomendowane odpowiedzi

No w koncu swój moderator :)

Niestety niose znowu złe wiesci.. w sobote bardzo wczesnie rano (6:01) wyjezdzam i wracam dopiero jakos w srodku lub pod koniec nastepnego tygodnia i z przyczyn chyba oczywistych statow nie bede mial jak zrobic. Mam nadzieje, ze jakos to przebolejecie ;]

Ja nie widze zadnego problemu i tak odwalasz kawał dobrej roboty z tymi statami :D ja jusz pomału przezucam sie na boinc bo brawkompiaki sie panoszą na 1 miejscu w Polsce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak SETI się skończy to prawdo podobnie przestaje liczyć (kiedy się kończy?)

chyba że uf...AR mnie namówi do liczenia czegoś innego na przykład boinc, ale to siłą będzie musiał robić:

<uf...AR> liczymy boinca

<genBB> ok [:

[=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw. fido ile ci liczy jednostke ?

niecale 2h, ale juz nie licze.. to co nam teraz rosnie to jakis komp, ktory zainfekowalismy i teraz nie wiemy ktory to :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiderman => jak chcesz to moge dac Ci namiary, zebys mogl liczyc dla Olsztyn AMD Team, bo taka druzyna juz istnieje i ma nawet punkty ;]

To dopiero jak zacznie sie liczenie na powarznie w boincu i będzie jakaś rywalizacja to nieomieszkam dołączyć , narazie licze solo od tygodnia i bede miał jusz ponad 1000 kredytów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiderman => jak chcesz to moge dac Ci namiary, zebys mogl liczyc dla Olsztyn AMD Team, bo taka druzyna juz istnieje i ma nawet punkty ;]

To dopiero jak zacznie sie liczenie na powarznie w boincu i będzie jakaś rywalizacja to nieomieszkam dołączyć , narazie licze solo od tygodnia i bede miał jusz ponad 1000 kredytów :)
to moze juz zaczeniesz liczyc dla AOT, bo mamy o ile dobrze pamietam ~200ptk ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw. fido ile ci liczy jednostke ?

niecale 2h, ale juz nie licze.. to co nam teraz rosnie to jakis komp, ktory zainfekowalismy i teraz nie wiemy ktory to :D

ja podejrzewam ze to celina 1700 mojej ex ex..

bo keidys jej zapodalem i ukrylem ikonke ..

a ze sie ze nia nie za bardzo odzywam i mieszka 100km odemnie (a 40 od ZG) to niech liczy .. w sumie nic zlego ..

tyle ze chcielismy sie zatzrymac rowno na 10k ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrocilem ;]

staty mialy byc dzisiaj (a jakby sie czepiac godziny to wczoraj :>), ale niestety plytka RW mnie zawiodla i nie moge odczytac tego co nagralem, a latac teraz po nocy mi sie nie chce, tak wiec jeszcze jeden dzien wytrzymajcie.

Staty z ubieglego tygodnia tez beda, wiec dostaniecie naraz podwojna dawke, mam nadzieje ze to nie za duzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...