sector Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 hehe zaczolem liczyc niedawno a juz widze ze zalapalem sie na liste :-> najbardziej aktywnych :-> fajna sprawa :-D btw. fido ile ci liczy jednostke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No w koncu swój moderator :) Niestety niose znowu złe wiesci.. w sobote bardzo wczesnie rano (6:01) wyjezdzam i wracam dopiero jakos w srodku lub pod koniec nastepnego tygodnia i z przyczyn chyba oczywistych statow nie bede mial jak zrobic. Mam nadzieje, ze jakos to przebolejecie ;] Ja nie widze zadnego problemu i tak odwalasz kawał dobrej roboty z tymi statami :D ja jusz pomału przezucam sie na boinc bo brawkompiaki sie panoszą na 1 miejscu w Polsce :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 SETi sie skonczy Tweak przezuci sie na boinca to barwkompiaki beda mogly sie pozegnac z pierwszym miejscem... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 jak SETI się skończy to prawdo podobnie przestaje liczyć (kiedy się kończy?) chyba że uf...AR mnie namówi do liczenia czegoś innego na przykład boinc, ale to siłą będzie musiał robić: <uf...AR> liczymy boinca <genBB> ok [: [= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 btw. fido ile ci liczy jednostke ?niecale 2h, ale juz nie licze.. to co nam teraz rosnie to jakis komp, ktory zainfekowalismy i teraz nie wiemy ktory to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 "...to co nam teraz rosnie to jakis komp, ktory zainfekowalismy i teraz nie wiemy ktory to :D"kekekekek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 jeszcze mało osób liczy u nas boinca ale jak będzie troche więcej to znowu trza będzie jakiś konkursik zrobić :) w brawkompie robią kubki z andrukiem :) jako nagroda a u nas może znowu pare filmów DVD albo i te3sz jakieś gadzety :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 spiderman => jak chcesz to moge dac Ci namiary, zebys mogl liczyc dla Olsztyn AMD Team, bo taka druzyna juz istnieje i ma nawet punkty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 spiderman => jak chcesz to moge dac Ci namiary, zebys mogl liczyc dla Olsztyn AMD Team, bo taka druzyna juz istnieje i ma nawet punkty ;]To dopiero jak zacznie sie liczenie na powarznie w boincu i będzie jakaś rywalizacja to nieomieszkam dołączyć , narazie licze solo od tygodnia i bede miał jusz ponad 1000 kredytów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 spiderman => jak chcesz to moge dac Ci namiary, zebys mogl liczyc dla Olsztyn AMD Team, bo taka druzyna juz istnieje i ma nawet punkty ;]To dopiero jak zacznie sie liczenie na powarznie w boincu i będzie jakaś rywalizacja to nieomieszkam dołączyć , narazie licze solo od tygodnia i bede miał jusz ponad 1000 kredytów :)to moze juz zaczeniesz liczyc dla AOT, bo mamy o ile dobrze pamietam ~200ptk ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 btw. fido ile ci liczy jednostke ?niecale 2h, ale juz nie licze.. to co nam teraz rosnie to jakis komp, ktory zainfekowalismy i teraz nie wiemy ktory to :D ja podejrzewam ze to celina 1700 mojej ex ex.. bo keidys jej zapodalem i ukrylem ikonke .. a ze sie ze nia nie za bardzo odzywam i mieszka 100km odemnie (a 40 od ZG) to niech liczy .. w sumie nic zlego .. tyle ze chcielismy sie zatzrymac rowno na 10k ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Niezły pomysł na max liczenie na tzw Casanowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 wrocilem ;] staty mialy byc dzisiaj (a jakby sie czepiac godziny to wczoraj :>), ale niestety plytka RW mnie zawiodla i nie moge odczytac tego co nagralem, a latac teraz po nocy mi sie nie chce, tak wiec jeszcze jeden dzien wytrzymajcie. Staty z ubieglego tygodnia tez beda, wiec dostaniecie naraz podwojna dawke, mam nadzieje ze to nie za duzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...