Skocz do zawartości
dzieciol4

Hynix D43

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pisz postów pod rząd

Ile razy "kufa" mozna powtarzac ze

-Seria BT jest lepsz(lepiej się podkręcają) niż seria DT

A więc

Arest (HY5DU56822DT-D43)

ESC (HY5DU56822DT-43)

Barwkomp (HYMD232646B8R-D43 ale to jest kod producenta a nie oznaczenie kości) wiec za bardzo nie wiem

Ale mysle ze w twoim przypadku wystarcza Ci te z DT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

Ja Ci moge sprzedac BT, ale wiesz... to nie są tanie rzeczy :D :D :D HAHAHA bo ja mam ich az 2x 512 czyli duzo no i Ci wystarczy na na na na.

Edytowane przez Bart17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

No wiadomo, ze to nie są kingstony albo elixiry lub twinmosy no, ale hynix tez są dobre no i mi wystarcza.

Wiadomo, ze hynixy nigdy nie beda tak wydajne jak kingstony albo elixiry no bo w koncu te dwie firmy są najlepsze na swiecie w produkcji ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiadomo, ze to nie są kingstony albo elixiry lub twinmosy no, ale hynix tez są dobre no i mi wystarcza.

Wiadomo, ze hynixy nigdy nie beda tak wydajne jak kingstony albo elixiry no bo w koncu te dwie firmy są najlepsze na swiecie w produkcji ramu.

1537315[/snapback]

:lol: :lol: :lol:

Co do tego co wypisujesz to chyba lol to mało powiedziane...

No comments...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1537315[/snapback]

Chyba będę tu częściej wpadał niż na topic : allegro lole :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

No co no co ? przeciez po co kupowac tanie hynixy jak w tej cenie są na prawde dobre i markowe kingstony ?

Aha LUKASZ jak kogos cytujesz to nie zmieniaj tego co ktos napisze !

Edytowane przez Bart17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co no co ? przeciez po co kupowac tanie hynixy jak w tej cenie są na prawde dobre i markowe kingstony ?

1537325[/snapback]

Zalecenia od felczera: :lol:

- duuużo snu

- kubeł zimnej wody

Jeżeli to nie pomoże to naprawdę masz problem...

No lol normalnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1537325[/snapback]

Jak uważasz że wytłuszczenie to zmiana treści to twoja sprawa.... :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1537325[/snapback]

1. Można dorwać kingstony i elixiry taniej niż hynixy więc nie mów że są tanie.

2. Wykręć kingstony na 250mhz to pogadamy

3. Kingstony są dobre - tu sie zgodze ale nie do kręcenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3. Kingstony są dobre - tu sie zgodze ale nie do kręcenia...

1537381[/snapback]

Zle do krecenia tez nie sa ... wszystko zalezy od indywidualnego przypadku.

Moje kingi 333 cl3 leca 400 z cl2.5 wiec chyba az tak zle nie jest :lol:

Moze poleca wyzej ale narazie nie mam czasu sie bawic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

A slyszeliscie o takich pamieciach jak GoodRam ? Ponoc są duzo lepsze od hynixow, kingstonow, twinmosow, geili i tym podobne no niezle są musze przyznac, kolega ma 128 i sobie strasznie zachwala wiec co myslicie o nich ? no oczywiscie, ze sa lepsze od hynixow, kingostonow itp. tego nie musicie juz mowic, ale moze ktos ma i chce cos o nich powiedziec bo mnie zaciekawila ich cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A slyszeliscie o takich pamieciach jak GoodRam ? Ponoc są duzo lepsze od hynixow, kingstonow, twinmosow, geili i tym podobne no niezle są musze przyznac, kolega ma 128 i sobie strasznie zachwala wiec co myslicie o nich ? no oczywiscie, ze sa lepsze od hynixow, kingostonow itp. tego nie musicie juz mowic, ale moze ktos ma i chce cos o nich powiedziec bo mnie zaciekawila ich cena.

1537439[/snapback]

Kurcze a myślałem że Elixiry są najlepsze... :lol: :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla pocieszenia mowie, ze mi kolega powiedzial, ze te GoodRAM są na kosciach elixir !

1537450[/snapback]

A twój kolega też taki overclocker jak ty ?

Może też siedzi na tweaku i nam przedstawi osiągi GOODRAM na elixirach , sama nazwa (goodram) wskazuje że są to najlepsze ramy :)

Z przyjemnością poznam ich osiągi i specyfikacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

niestety nie wiem co sie stalo, ale strasznie mnie boli od rana glowa nie wiem co jest... ten kolega mowil, ze takie jemu wystarczaja, niestety nie ma go na tweak.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj Bart... n/c... :P :huh:

mam nadzieję, że żartowałeś sobie dziś, bo jak nie to choć trochę poczytaj tego tłika... :P

a co niby GoodRamy są złe?! patrzcie jak je wykręcił typ :lol: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=141589

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to co w końcu lepsze? Hynixy, GoodRamy, a może Elixiry? Ja jeszcze zaczynam sie zastanawiac nad Kingmaxami (400Mhz). Zagibiście byłoby mieć Adata, ale nad tymi to pewnie nie warto się nawet zastanawiać. No chyba że mi powiecie że sa lepsze od Hynixów, GoodRamów, Elixirów i Kingmaxów. http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=13581&sid=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

dla mnie z tych co wymieniłeś najlepsze są Hynixy...

// Skąd Wy bierzecie info, że GoodRamy i Elixyry są takie dobre?!  :mur:

1537626[/snapback]

Przecież na tweaku siedzą sami specjaliści... jak jakiś powie że najlepszymi pamięciami są kinkongi i elixiry to już każdy wie co jest najlepsze :D

@Bart17

Jak tak każdy będzie żartował to po co ludzie będą przychodzić na tweaka... po to żeby poczytać troszkę bzdur ? :blink:

Czytelnicy wchodzą tu po to aby czegoś się dowiedzieć co pomoże im rozwiązać ich problemy a nie wpakować ich w jeszcze większe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na http://www.barwkomp.pl/sklep/DDR_Hynix_512...AMHX512400.html są niby Bt-D43 (kod producenta: HYMD232646B8R-D43 kosc: hy5du56822bt-d43 szukałem w google), na http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=12544&sid=1 są znów Dt-D43 i tak samo na http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...products_id=642. A na http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=3&grupa=231 to jużw ogóle oznaczenia jakieś pomieszane. I teraz na co się zdecydować. chociaż te na barwkomp to nie wiem czy to na bank będą BT-D43. Tak więc, które najlepsze?

Tylko bez ściem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi