L.Viadro Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Przymierzam sie do zmiany sprzętu bo z tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>em już nie wyrabiam (ASUS sucks!). Zastanawiam sie co qpić...Athlon 2000XP czy może 2200? Qmpel mówił że 2200 to pierwszy z nowym rdzeniem a 2600 ma już poprawiony, czy to znaczy że 2200 jest kichowaty i nie warto? Jest lepszy od 2000 czy nie? (cena/jakość). U mnie 2000 kosztuje 500zł a 2200 800zł. No i jaka płyta główna, KT400? Gigabyte czy MSI? Z góry dzienx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 moim zdaniem nie warto inwestować w ten mocniejszy proc 2000xp wystarczy z nawiązka z mobo (na kt333-gdybys zrezygnował jednak z kt400) polecam gigabyte 7vrxp-kupiło ja juz kilku znajomych i są zajebiscie zadowoleni ja mam i też ją bardzo chwalę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zgadzam się z bartezjuszem. 2000+ spokojnie Ci wystarczy z nawiązką, A co do KT400 to bym się ws3mał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mam podobny problem chce zmienic cpu,plyte i pamieci i mam pytanie czy blagac starszych zeby mi kupili na gwiazdke cos fajnego czy lepiej poprosc o kase i zbierac na ClawHammer'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Na hammera to bedziesz zbieral i zbieral. Jak masz czas i ten sprzet Ci wystarczy na troche jeszcze to zbieraj. Jakos na gwiazdke ma byc chyba premiera Bartona z tego co slyszalem,wiec naciagnij ich na to, bedzie to bardzo udany zakup. Jak wyzej bylo powiedziane i z czym sie zgadzam, wstrzymaj sie z kupnem kt400 i kup msi na kt333,albo gigabyta. Athlonik 2000+ Ci starczy i zawsze mozesz go podkrecic do 2200+ :) a te 300 zl co Ci zostanie zainwestowac w cos innego. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a czemu mam sie wstrzymać z KT400? Ma wszystko to co KT333 +AGPx8 a to mnie bardzo interesuje bo w kolejce do wymiany jest jeszcze karta graf. i może bym sie pokusił o radka 9700 jak troche stanieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 aktualnie produkowane radki 9700 i tak maja problem z agp x8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 aktualnie produkowane radki 9700 i tak maja problem z agp x8Ale zanim on kupi to karte to napewno to juz naprawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...