Skocz do zawartości
L.Viadro

Zmiana sprzętu...doradzcie...

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam sie do zmiany sprzętu bo z tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>em już nie wyrabiam (ASUS sucks!). Zastanawiam sie co qpić...Athlon 2000XP czy może 2200? Qmpel mówił że 2200 to pierwszy z nowym rdzeniem a 2600 ma już poprawiony, czy to znaczy że 2200 jest kichowaty i nie warto? Jest lepszy od 2000 czy nie? (cena/jakość). U mnie 2000 kosztuje 500zł a 2200 800zł. No i jaka płyta główna, KT400? Gigabyte czy MSI?

Z góry dzienx za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podobny problem chce zmienic cpu,plyte i pamieci i mam pytanie czy blagac starszych zeby mi kupili na gwiazdke cos fajnego czy lepiej poprosc o kase i zbierac na ClawHammer'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na hammera to bedziesz zbieral i zbieral. Jak masz czas i ten sprzet Ci wystarczy na troche jeszcze to zbieraj. Jakos na gwiazdke ma byc chyba premiera Bartona z tego co slyszalem,wiec naciagnij ich na to, bedzie to bardzo udany zakup.

Jak wyzej bylo powiedziane i z czym sie zgadzam, wstrzymaj sie z kupnem kt400 i kup msi na kt333,albo gigabyta. Athlonik 2000+ Ci starczy i zawsze mozesz go podkrecic do 2200+ :) a te 300 zl co Ci zostanie zainwestowac w cos innego. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...