tburdzy Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Cze, mam do was pytanie jaka moze byc nanizsza temp. procka i czy to zalezy od procka czy na wszystkich temp moze byc taka sama. Ja np. mam p4 2.8 northwood jaka najnizsza temp moze wytrzymac...dziexxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 1.wiadomo ze trodniej jest miec 20C na paulince niz na bartku. 2.najnizsza temp. bym sie nie martwił :D niektorzy maja około -50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wytzymuje temp ciekłłego azotu czyli około -200 stopni C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ta, ile jeszcze, moze azot ma -290C co? :lol: -198,8 dokladnie, to tak na przyszlosc zebys loli nie strzelal wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ta, ile jeszcze, moze azot ma -290C co? :lol: -198,8 dokladnie, to tak na przyszlosc zebys loli nie strzelal wiecej. 8O Nie wiem o co ci chodzi przeciez napisał ze ok -200 wiec pomylił sie o 1,2 *C - pewnie mniej niz nie jeden miernik na mobo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Chodzi mi o to ze wtedy mial napisane -250C, teraz sie juz poprawil, nie widzisz ze zmienil posta? Wiec pomylil sie o 51,2*C a to juz duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 znajdz jaka jest temperatura w ktorej krzem staje sie nadprzewodnikiem i to bedzie minimalna temperatura zdaje sie :) ale w takich 50*K powinno jeszcze dzialac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Sorka że sie wpier.... w temacik ale mam malutkie pytanko. Czy ten mały shit http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31077457 schłodzi chipset nforce2 U400 który będzie szedł na ~220FSB ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Sorka że sie wpier.... w temacik ale mam malutkie pytanko. Czy ten mały shit http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31077457 schłodzi chipset nforce2 U400 który będzie szedł na ~220FSB ??? 5k obrotow na minute... :? nie lepiej juz radiatorek Zalmana ZM-BN47J (ten niebieski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...