Skocz do zawartości
tdorak

podkrecanie mobility 9700pro?????

Rekomendowane odpowiedzi

ostatno wposazylem sie w fsc amilo a1630 -3,4amd64- i 9700mobility pro i zastanawiam sie czy dalo by sie go jakos podkrecic(radka oczywiscie).Szukalem po necie ale nie moge znalezc nikogo kto podal by granice bezpiecznego podkrecenia tej karty(bo nie chce jej zrobic krzywdy).Moze ktos ma taką karte u siebie i moze mi cos poradzic.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzieki jak tylko bede mial czas zeby sie troszke pobawic to dam znac ile mi sie udalo wycisnoc ale to dopiero w czwartek bo narazie mam troszke roboty.Pozdrawiam i dzieki

P.S

mam nadzieje ze niczego nie spale ale collerek mam pokazny na karcie tak ze moze nie bedzie tak zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uklad graficzny "w nim" ;) to ati radeon 9700pro czyli cos kolo 9600xt w biurkowcu jezeli chodzi o chłodzenie to tak wydajny sprzet raczej musi mieć odpowiednie chłodzenie pozostawiające margines bezpieczenstwa a tak na dodatek link ze zdjęciem

-http://www.laptopshowcase.co.uk/pictures/add283dce987bcc1e8436f1787ca8304.jpg -ten srodkowy to chlodzenie grafy.

A na tym forum to pewnie juz niedlugo nikogo nie bedzie bo wszystkim sie lapy popsują- http://www.amd64notebooks.com/phpBB2/viewt...wtopic.php?t=23

p.s fajne slowo "popsuc"(dawno go nie slyszalem) chyba bardziej pasuje spalic

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi