zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 chociaz mam pewne zastrzezenia co do przerwania meczu. jak zwykle sedziowie byli po stronie tigera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A niby kto inny mógł wygrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ale nerwowy poczatek walki , az mi tetna podskoczylo ;) . Niezle gogle Hall zrobil Michalczewskiemu ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Cóż, mnie zastanawia tylko jedno. Michalczewski wyglądał jakby go TIR potrącił, a jego przeciwnik ledwo tknięty. To chyba nie o to chodzi żeby jak najmocniej oberwać? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Cóż, mnie zastanawia tylko jedno. Michalczewski wyglądał jakby go TIR potrącił, a jego przeciwnik ledwo tknięty. To chyba nie o to chodzi żeby jak najmocniej oberwać? :lol:Przeciwnik był czarny i na nim w ogole niewiele było widać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Przeciwnik był czarny i na nim w ogole niewiele było widać :) Hehe, ale miał oczy w przeciwieństwie do Michalczewskiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 kurna , a ja walke przegapiłem :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Michalczewski ledwo wygrał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wygladało to tak jakby sedzia tylko czekał na jakis pretekst aby przerwac walke. Na poprzedniej ich walce Hall byl mniej obity i tez przerwano walke. Czyzby Don King juz w Europie wszystko ustawia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 hehe a kiedy ta walka byla ? i czy bedzie jakas retransmisja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 retransjmisji jush nie bedzie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a kiedy byla ta walka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a kiedy byla ta walka ? Dzisiaj o godzinie 0:20 się skończyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wygladało to tak jakby sedzia tylko czekał na jakis pretekst aby przerwac walke. Na poprzedniej ich walce Hall byl mniej obity i tez przerwano walke. Czyzby Don King juz w Europie wszystko ustawia?? dokladnie takie samo wrazenie odnioslem, a tak na marginesie szkoda ze sedzia to przerwal, Hall juz prawie lezal i nie bylo by watpliwosci. A w poprzedniej ich walce prawda ze murzynek byl mniej obity, ale mial duzo grozniejsza kontuzje (bardziej rozciety luk brwiowy z ktorego sie krew lala strumieniami) ale z drugiej strony Michalczewski mial zamkniete oko co jest juz dostatecznym pretekstem do przerwania walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Rzeczywiście przez pierwsze 4 rundy Tiger dostawał baty, no ale póżniej się obudził i było tylko bęc,bęc.....ale nie było to do końca uczciwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Przeciwnik był czarny i na nim w ogole niewiele było widać :) LOL :) A ja sobie walke obejrzalem w bananowym pubie Champion :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...