maLy88 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam. Już byłem pewno nad zakupem Athlona XP 2500+. Ale co widze. Na teście Xbit Labs http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/displ...oom3-cpu_5.html zobaczyłem iż owe Athlony wypadły nie za najelpiej. I teraz się zastnawiam czy nie wziąśc P4 2.4 i i zrobić go na 3.0, bądź więcej, który przwyższa Athlona 3200+. Co o tym sądzicie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 to jak p4 to troche kasy bedzie moze bys dolozyl i dalo by rade wziac a64 2800+ i mobo do niego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maLy88 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nad Athlonem 64 to se myślałem i jeszcze nie teraz poczekam na s939. Ale dlaczego mówisz że lepiej A 64 2800+, z testu wynika że p4 3.0 jest od niego lepszy i to o kilka dobrych klatek. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 P4 drogi i wogole do bani ;) najlepiej poczekaj na A64 s939 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ta a roznica w cenie mabo pod p4 ( dobrej plyty) a pod bartona ? za ta kase sie nie oplaca juz lepiej dolowyc na karte grafi lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam. Już byłem pewno nad zakupem Athlona XP 2500+. Ale co widze. Na teście Xbit Labs http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/displ...oom3-cpu_5.html zobaczyłem iż owe Athlony wypadły nie za najelpiej. I teraz się zastnawiam czy nie wziąśc P4 2.4 i i zrobić go na 3.0, bądź więcej, który przwyższa Athlona 3200+. Co o tym sądzicie :?widziales dzial 'testbed and methods'? zwroc uwage na konfigurace kompow. pod P4 najlepsze plyty, pod AMD srednie zwlaszcza ten Abit KV8-Pro to slaba konstrukcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam Mam pytanie może nie na temat, ale zaryzykuje. Po 20-tym wpadnie mi pare $$$ i wymysliłem sobie przejście na S754. Co do procka to raczej stanie na A3000+, problem zaczyna się przy wyborze mobo-troszke tego jest. Pomóżcie!!! Chodzi o wydajność i o/c. Z góry dziękuje za wszelkie rady, może jakiś link do testu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 na pewno chipset NF3 250. a firma? najlepsze beda EPoX (poki co Abit nie robi, DFI jeszcze niedostepna w Polsce). Mialem w rekach MSI i tez nie byla zla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Z tego co obejżałem to wychodzi na EP-8KDA3+. Tylko ta cena mnie toszke boli, ponad 700PLN. Może przez ten tydzień stanieją:)) A ta ......3J czym się różni od tej pierwszej? Czy to tylko te dodatkowe SATA? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A ABIT KV8 pro jest tani ok. 470zl i slyszalem ze dobry! P4 drogi i wogole do bani ;) najlepiej poczekaj na A64 s939 Ja tez planuje czekac, ale miesiac a jak za miesiac nie staniej to zobacze co bede robic, a jak myslisz kiedy stanieja? Za miesiac? Ja mysle ze za miesiac wejda, ale A64 3000 939 i cana nie bedzie przekraczac 1000zl przynajmniej mam taka nadzieje! A jak wy uwazacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja mysle ze za miesiac wejda, ale A64 3000 939 i cana nie bedzie przekraczac 1000zl przynajmniej mam taka nadzieje! A jak wy uwazacie?Marzyciel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 poczekamy zobaczymy bo na razie wszystko pod 939 jest bardziej niz drogie. . . ale wydaje mi sie ze AMD troszeczke zapatrzylo sie na intela jezeli chodzi o ceny "nowości" wiec mam nadzieje ze niedlugo beda procki na socket 939 w "ludzkiej" cenie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maLy88 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mówicie że to wina płyty, ale przeciez tam jest róźnicy kilka klatek, a teraz o to choidz dużo będzie wychodziło gier na silniku Doomie 3, czy to możę tylko tak w Doomi i wtym ich teście na XbitLabvs jest czy tak będziesz w większości nowszych gier :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Chcę kupić to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=30569629 , ale internet odpada!!! Dorzuce 10% przy tradycyjnym załatwieniu sprawy. Jestem na GG Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A ABIT KV8 pro jest tani ok. 470zl i slyszalem ze dobry!posiadania rev. 1.0 nie zycze nawet wrogom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 a z innym rev??? Dobra to jaka plytke polecacie do 500zl max 600zl??? Bo jak ogladam forum to kazdy ma problem z wybraniem plyty po A64 3000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...