Skocz do zawartości
maLy88

Chciałem kupić Athlona,a tu takie coś:/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Już byłem pewno nad zakupem Athlona XP 2500+. Ale co widze. Na teście Xbit Labs http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/displ...oom3-cpu_5.html zobaczyłem iż owe Athlony wypadły nie za najelpiej. I teraz się zastnawiam czy nie wziąśc P4 2.4 i i zrobić go na 3.0, bądź więcej, który przwyższa Athlona 3200+. Co o tym sądzicie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Już byłem pewno nad zakupem Athlona XP 2500+. Ale co widze. Na teście Xbit Labs http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/displ...oom3-cpu_5.html zobaczyłem iż owe Athlony wypadły nie za najelpiej. I teraz się zastnawiam czy nie wziąśc P4 2.4 i i zrobić go na 3.0, bądź więcej, który przwyższa Athlona 3200+. Co o tym sądzicie :?

widziales dzial 'testbed and methods'? zwroc uwage na konfigurace kompow. pod P4 najlepsze plyty, pod AMD srednie zwlaszcza ten Abit KV8-Pro to slaba konstrukcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanie może nie na temat, ale zaryzykuje.

Po 20-tym wpadnie mi pare $$$ i wymysliłem sobie przejście na S754. Co do procka to raczej stanie na A3000+, problem zaczyna się przy wyborze mobo-troszke tego jest. Pomóżcie!!! Chodzi o wydajność i o/c.

Z góry dziękuje za wszelkie rady, może jakiś link do testu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ABIT KV8 pro jest tani ok. 470zl i slyszalem ze dobry!

P4 drogi i wogole do bani ;) najlepiej poczekaj na A64 s939

Ja tez planuje czekac, ale miesiac a jak za miesiac nie staniej to zobacze co bede robic, a jak myslisz kiedy stanieja? Za miesiac? Ja mysle ze za miesiac wejda, ale A64 3000 939 i cana nie bedzie przekraczac 1000zl przynajmniej mam taka nadzieje! A jak wy uwazacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekamy zobaczymy bo na razie wszystko pod 939 jest bardziej niz drogie. . . ale wydaje mi sie ze AMD troszeczke zapatrzylo sie na intela jezeli chodzi o ceny "nowości" wiec mam nadzieje ze niedlugo beda procki na socket 939 w "ludzkiej" cenie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówicie że to wina płyty, ale przeciez tam jest róźnicy kilka klatek, a teraz o to choidz dużo będzie wychodziło gier na silniku Doomie 3, czy to możę tylko tak w Doomi i wtym ich teście na XbitLabvs jest czy tak będziesz w większości nowszych gier :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...