shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wiem że może troche przespałem ale nie jestem na bierząco z tak drogimi stuffami... czyli Prometeia odpada...szkoda zawsze jak nie było na co można było na to zbierać kasiorke :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 nie zna ktoś sklepu w polsce gdzie sprowadzają Vapochille? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ales sie obudzil... P.S. Nikt w PL sie nie odwazyl na sprowadzanie na masowa skale po upadku www.overclocking.com.pl TOPIK IMHO DO ZAMKNIECIA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 po co kupowac? nie lepiej zrobic :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ales sie obudzil... P.S. Nikt w PL sie nie odwazyl na sprowadzanie na masowa skale po upadku www.overclocking.com.pl TOPIK IMHO DO ZAMKNIECIA... Mam pytanie z innej beczki .... Jakim cudem inwestujac tyle kasy w chlodzenie ... masz tak slaby ( stosunkowo :D ) wynik OC procka ? ( taka "slaba" seria ? ) No chyba, ze podjechales wysoko z FSB, ale tego nijak nie moge wyczytac z twojego podpisu. ... Ja zainwestwalem ok 150 zl w WC - jeden blok - i w wynik jak nizej. inwestycja w twoje chlodzenie to jest wielokrotnosc tej sumy :D :D :D PZDR$ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ales sie obudzil... P.S. Nikt w PL sie nie odwazyl na sprowadzanie na masowa skale po upadku www.overclocking.com.pl TOPIK IMHO DO ZAMKNIECIA... Mam pytanie z innej beczki .... Jakim cudem inwestujac tyle kasy w chlodzenie ... masz tak slaby ( stosunkowo :D ) wynik OC procka ? ( taka "slaba" seria ? ) No chyba, ze podjechales wysoko z FSB, ale tego nijak nie moge wyczytac z twojego podpisu. ... Ja zainwestwalem ok 150 zl w WC - jeden blok - i w wynik jak nizej. inwestycja w twoje chlodzenie to jest wielokrotnosc tej sumy :D :D :D PZDR$ALL Nie lubie OFF TOPICOW - wyjasnieles sobie sam... Slaba seria... Pozatym mnie zalezalo bardziej na ciszy... nie skladalem WC z zamyslem najwyzszej wydajnosci, choc tej mi nie brakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 To chyba nie bylo do ciebie... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...