szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 witam mam nie typowa sprawe : chodzi o to ze mam male zdjecie jakiejsc miejscowosci nad morzem i zalezy mi na tym zeby wiedziec jaka jest jej nazwa. Zastanawiam sie tez czy jak otrzymam zdjecie przeslane przez gg ( jako obrazek nie plik) ma gdzies w sobie zapisane skad pochodzi www adres. Oczywiscie we wlasciwosciach nic nie ma , nazwe plikow ktora jest chyba przypadkowa ros1a , ros2a, o_2 sa przypadkowe i w google jaki i innych wyszukiwarkach nic nie znalazlem , na stronce mapy polski tez nic : kombinowalem rosa róś ,rósa i tym podobne , oto te zdjecia : z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mniejszych zdjęć nie miałeś? ;] http://www.pilot.pl/big_pilot.php3?Z_CITY_...orm_t=1&lang=pl Poklikaj w punkty nad morzem, może trafisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no wlasnie nie bo takie dostalem ;] ok zaraz polukam , moze mniope by sie orjetowala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wypisdoof IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Moze to na Helu jakies zap1zdowie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 chyba nie , moze malo widac ale widac ze z jednej strony jest rzeka a z drugiej baltyk, mozliwe ze jest to gdzies niedaleko gdansak tak mi sie cos wydaje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Dziwnów? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Gryfice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 nie to jest jak widac nad samym morzem i ma malo ludnosc , Gryfice maja 19k a tu bedzie z 10 pewnie albi i nie .. dawno w dziwnowie nie byelem ale wydaje sie na mapie podbnie : morze rzeka miasto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAKU Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 dla mnie to łeba zobaczcie 1 zdjęcie dla mnie to te same bloki i ta rzeka ma taki sam ostry zakręt ja na tych zdjęciach z gg http://port.uml.jabluszko.net/index.php?op...&id=5&Itemid=30 ups a jednak sie chyba pomylilem :oops: sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 nie to jest jak widac nad samym morzem i ma malo ludnosc , Gryfice maja 19k a tu bedzie z 10 pewnie albi i nie .. dawno w dziwnowie nie byelem ale wydaje sie na mapie podbnie : morze rzeka miasto ;] To napewno nie Dziwnów, niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wyglada jak Niechoze ( zdjecie zrobione hyba z latarni ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mi to wygląda na Mielno - Unieście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 na 99% Dzwiżyno , ale jajek sobie za to obciac nie dam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wyglada jak Niechoze ( zdjecie zrobione hyba z latarni ). Na bank to NIE Niechorze, choć minimalnie podobne ;) Byłem w tym roku, na latarni też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 na 99% Dzwiżyno , ale jajek sobie za to obciac nie dam :lol: Na pewno nie...bylem tam latem i zadnych rzeczk i tym podobnych tam nie widzialem... jak ktos powiedzial: Mielno /Uniescie IMHO...tak wogole to mi to wyglada na cos miedzy baltykiem a jeziorem jamno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 szpak :arrow: powiedz mi po co Ci to, a ja powiem Ci co to za miasto 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 wiem cos jeszcze na temat tego miasteczka ta rzeka co ja widac to jest jakas rzeka na litere R ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 szpak :arrow: powiedz mi po co Ci to, a ja powiem Ci co to za miasto 8) ejj no wes powiedz teraz potrzebne mi to to taka jakby gra ze sie nie dowiem co to za miasto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 rzeka to Rega lub Radew, jedna z nich chyba wpływa do tego jeziora, ale nie jestem pewien, a miasto to Mielno IMHO zajeb*** tam jest bo byłem 3x na wakacjach :arrow: na 90% 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 dobra na 100%, to troszkę zanurzone w wodzie drzewo między 2gim a 3cim molo od strony lewej patrząc mnie w tym utwierdziło 8) daj znać czy to to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no no ! chyba bedzie to dobra odpowiedz .. juteo sie przekonamy czy miales racje bo dzis juz niestety za pozno 5 min za pozno ale dzieki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 kogo tam podrywasz w Mielnie, pochwal no się :P Update: http://kwatery.mielno.w.interia.pl/5.html patrz na zdjęcie na dole strony :twisted: :lol: dzięki, dzięki 8) KIULIK - dzięki za naprowadzenie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://www.zielonyraj.mielno.pl/gfx/galeria/02.jpg no ja tez juz mam potwierdzenie a no teraz wiem ze tam sie urodzial moja kolezanka bardzo bardzo doba i nie chciala powiedziec , a teraz mieszka w wawie i tak no zagdake mialem dzieki chlopaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Odrazu wiadomo było, że jakieś "podchody" prowadzisz :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehe no mozna to tak nazwac , ale w ogole fajnie ze rozpoznalisci to miasteczko no bo jakby nie patrzec nazwe to ze dziki wam "wygralem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...