palski Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Próbowaliście kiedyś "Ulead Photo Explorer":?: Moim skromnym zdaniem najlepszy program do przeglądania plików graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 IMHO tylko acdsee wersja 3, wersje 4 i 5 - za duzo wodotryskow i bajerow, przez co chodza 10 radzy wolniej, wersja 3 superszybka, ma wszystko co trzeba...co do pozostalych, mi osobiscie irfan jakos nie pasi, ale coz, de gustibus non est disputandum, jak mawial moj procesor od historii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja polecam sprobować PicViewer http://www.anixsoft.com/files/PicView2.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 mam nadzieje, ze nie kwestionujecie przewagi acdsee 5.0 nad wersja 3.0 bo przekreslicie odwieczne prawo 2x2 jest cztery... jesli chodzi o obsluge to tylko kwestia przyzwyczajenia, zreszta: z tego co pamietam w wersji 4.0 mozna wybrac wyglad 3.x (przy zwiekszonej funkcjonalnosci 4.0) so, what's the point? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mam nadzieje, ze nie kwestionujecie przewagi acdsee 5.0 nad wersja 3.0 bo przekreslicie odwieczne prawo 2x2 jest cztery... jesli chodzi o obsluge to tylko kwestia przyzwyczajenia, zreszta: z tego co pamietam w wersji 4.0 mozna wybrac wyglad 3.x (przy zwiekszonej funkcjonalnosci 4.0) so, what's the point? dokladnie tak jak piszesz w nowszych wersjach acdsee mozna wybrac starszy interfejs co przyspiesza przegladarke. a co do przegladarek graficznych preferuje darmowe... xnview, slowview i irfanview... super przegladareczki w xnview nawet sporo funkcji edycyjnych, a w polaczeniu z darmowym gimpem jest pelen wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...