Skocz do zawartości
Lisek

Jakiś dobry programik do przeglądania grafik

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO tylko acdsee wersja 3, wersje 4 i 5 - za duzo wodotryskow i bajerow, przez co chodza 10 radzy wolniej, wersja 3 superszybka, ma wszystko co trzeba...co do pozostalych, mi osobiscie irfan jakos nie pasi, ale coz, de gustibus non est disputandum, jak mawial moj procesor od historii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje, ze nie kwestionujecie przewagi acdsee 5.0 nad wersja 3.0 bo przekreslicie odwieczne prawo 2x2 jest cztery...

jesli chodzi o obsluge to tylko kwestia przyzwyczajenia, zreszta: z tego co pamietam w wersji 4.0 mozna wybrac wyglad 3.x (przy zwiekszonej funkcjonalnosci 4.0)

so, what's the point?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje, ze nie kwestionujecie przewagi acdsee 5.0 nad wersja 3.0 bo przekreslicie odwieczne prawo 2x2 jest cztery...

jesli chodzi o obsluge to tylko kwestia przyzwyczajenia, zreszta: z tego co pamietam w wersji 4.0 mozna wybrac wyglad 3.x (przy zwiekszonej funkcjonalnosci 4.0)

so, what's the point?

dokladnie tak jak piszesz w nowszych wersjach acdsee mozna wybrac starszy interfejs co przyspiesza przegladarke.

a co do przegladarek graficznych preferuje darmowe... xnview, slowview i irfanview... super przegladareczki

w xnview nawet sporo funkcji edycyjnych, a w polaczeniu z darmowym gimpem jest pelen wypas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi