klos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Witam. Stoje przed dylematem zakupu nowej mobo. Na horyzoncie jest Abit NF7(bez s) ewentualnie Gigabyte ga-7N400. Czy te plyty nie sa kaprysne jezeli chodzi o kosci pamieci ? Ja posiadam 2x256 400 mhz noname (promocja). Moje pytanie czy te pamieci rusza na tych plytach, jak bedzie z dualem? Ewentualnie co mozecie polecic z plyt? Najbardziej zalezy mi na stabilosci, potem wydajnosci i w mniejszym stopniu na oc. moja obecna konfiguracja to: ecs k7s5a,XP 2400+@2200,GF4 MX 400, Maxtor 40 GB, Barracuda 120GB, 2x256 400 MHz noname, zasilacz 300W Codecoś. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 NF7 to świetna płyta. A czy kości pójdą ? Najprawdopodobniej tak,ale 100% pewności nigdy nie ma. A te Codecoś,to Codegen,jego też zmień :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 tak samo jak wyzej wrazie czego teraz do dyspozycji masz multów biosów do nf7 ale ja bym sie jeszcze zastanowil nad abit nf7-sl bogatsze wyposażenie itd :) ale wybór nalezy do Ciebie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...