RsNeo Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 witam poddaje sie i prosze o pomoc jesli chodzi o duala to ja jestem zielony nigdy niemialem duala i sie z nim niespotkalem dlatego niemam o nim zielonego pojecia wogule tego niekapuje wiec pomocy ;) zastanawialem sie czy nedac tego tematu do poczatkujacych ale ... zamieszczam screena na czerwono zaznaczone jest to co niemam pojecia jak to ustawic jak ktos moze to niech to mi opisze wmiare lopatologicznie ;) tzn. ile mam ustawic zeby miec synchro i czy timingi mam dobre dzieki z gory. /Sprzet w opisie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ten dzielnik ustawisz w biosie, w tym momencie masz 5/6 ,zmień to na 1:1 Ale nie jest powiedziane czy pójdą 1:1 na wysokom fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no to ustawilem 1:1 fsb 185mhz i 3-3-6-2.0 <-- chyba calkiem niezle na 2-2-4-2.0 juz sie nieodpalil (a szkoda) Odczyt z pamieci 2880mn/sek, zapis 1070mb/sek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...