shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31172027 seria chyba najlepsza - IQYHA, FQQ4C.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja zamówiłem z tąd . Czekam na przesyłke, myśle że to dobry zakup :) Co do twojego linka to chyba warto brać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 uuu ale tobie kolo nie podał serii... IQYHA jest za 5 dych drożej...od tego samego kolesia nawet no właśnie NA RAZIE jest w ch@j IQYHA na allegro, więc co myślicie, każdy IQYHA jest dobry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ja mysle ze kazdy proc jest inny i kazdy inaczej sie kreci :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 uuu ale tobie kolo nie podał serii... IQYHA jest za 5 dych drożej...od tego samego kolesia nawet no właśnie NA RAZIE jest w ch@j IQYHA na allegro, więc co myślicie, każdy IQYHA jest dobry? Jak nie będzie kręcił się na 2,5Ghz to sprzedam i kupie następnego. moje minimum to 2,5GHz. I teraz mam pytanie półki co nie mam mobo z regulacją Vcore. To moge poprzez drut moda tego mobila odrazu na 1.85V puścić? Czy lepiej nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 na 2.5 powinienneś spoko wycisnąć..na IQYHA na 100% :D obczaj overclockers.com tam przecież niektórzy jechali jeszcze na 1.75V przy 2.6G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 na 2.5 powinienneś spoko wycisnąć..na IQYHA na 100% :D obczaj overclockers.com tam przecież niektórzy jechali jeszcze na 1.75V przy 2.6G No mam nadzieje, że 2,5G wyciągne :) Myślisz warto gadać z kolesiem żeby przysłał IQYHA i dać 50zł więcej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 warto to za mało powiedziane :D :D skoro ten sam kolo to nie powinno być problemu, ja sie właśnie go pytam co za numerek mają proce dalej, po IQYHA... bo to tysh ważne... na allegro są 0407 min. a im mniej tym lepiej chyba.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A ja kupiłem tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30763716 i też czekam na przesyłkę.Moje minimum to 2,4GHz.Tylko jeszcze chłodzenie dojdzie nowe :). Co myślicie o tej serii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 motofan, do kolesia dzisiaj rano wysłałem co to za seria dokładnie, jeśli IQYHA to bardzo dobra cena:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 No i wymieniłem na IQYHA. Jutro powinienem mieć go w domu :) Zobaczymy ile z niego wycisne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 motofan, do kolesia dzisiaj rano wysłałem co to za seria dokładnie, jeśli IQYHA to bardzo dobra cena:D Super,no właśnie nie wiem jaka seria.Ale w sumie myślę że 2400MHz to wyciągnę z każdego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Nie bądż taki skromny z tym 2400MHz :) Ja ze zwykłego XP wyciągnełem 2300Mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wiesz,nie mam płyty i pamięci do bicia rekordów OC.Ale miłobyłoby mieć świadomość że jeszcze jakiś zapas został w procku :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31172027 seria chyba najlepsza - IQYHA, FQQ4C.. Myślimy że to niestety już 10 tydzień tego roku ... a powyżej lutego już kulawo z OC ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31172027 seria chyba najlepsza - IQYHA, FQQ4C.. Myślimy że to niestety już 10 tydzień tego roku ... a powyżej lutego już kulawo z OC ... yotomeczek ty chyba tez na alegro kupiłeś mobila za 510zl z tej serio :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31172027 seria chyba najlepsza - IQYHA, FQQ4C.. Myślimy że to niestety już 10 tydzień tego roku ... a powyżej lutego już kulawo z OC ... yotomeczek ty chyba tez na alegro kupiłeś mobila za 510zl z tej serio :?: ale z 7 go tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ale z 7 go tygodnia No to liczysz chyba na bdb sztuke :) Bo z tego co pamiętam twój poprzedni nie był taki straszny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ale z 7 go tygodnia No to liczysz chyba na bdb sztuke :) Bo z tego co pamiętam twój poprzedni nie był taki straszny :) Liczę na skromne 2,7-2,75GHz do benchów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ja tam kupie z 6tego tygodnia, myślicie dobrze sie powinien kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ja tam kupie z 6tego tygodnia, myślicie dobrze sie powinien kręcić? myślimy że 2400 poleci 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Na Vcore 2V :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 to powyżej którego tygodnia są kiepskie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Dzisjaj dostałem swojego mobila :) Półki co moge dać max Vcore 1.65 :? więc nie moge wycisnąć wszystkiego :) Proc na 1.65V działa stabilnie na 2.35G :) Oznaczenia : AMD Athlon AXMX2500FQQC 2395585B40489 IQYHA 0406UPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 jak tylko dostane wypłate to kupuje tego samego co ty od tego samego gościa (IQYHA 0406) więc bądźmy w kontakcie:D jak coś wyciśniesz więcej to zapodaj tutaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 shafran niestety aukcja o której piszesz została zakończona przed czasem z nie sprzedanym towarem. Próbowałem się do sprzedawcy dodzwonić lub skontaktować się emailowo ale coś nie bardzo to wychodzi :( .Będe próbował się jakoś umówić bo te procki podobno niezłe są :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 A ja mam tego od Benia i jest 2,75GHz w Prime Super PI 1M 36s, 2M 1:22 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ależ tomi mylisz się, ten sam kolo sprzedaje teraz TE SAME proce (IQYHA 0406) za 445 zeta:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ależ tomi mylisz się, ten sam kolo sprzedaje teraz TE SAME proce (IQYHA 0406) za 445 zeta:D:D:D:D:DDobra shafran teraz to mnie ucieszyłeś :D podaj linka do tej aukcji i będe Twoim dłużnikiem :!: :!: :!:(Za 445 znalazłem jedynie mobile 2400+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31298487 o ch..... to 2400....trzeba dokładnie patrzeć..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...