maly_25 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Temat jest następujący: Mam dyst SATA na którym jest system i wszystko śmiga OK Problem jest w tym że jak podłączę drugi dysk pod IDE (ATA 133) to system nie wstaje (resetuje się-mam XP) W setupie dysk jest rozpoznany Prosze o pomoc - jak to skonfigurować aby dysk był widoczny thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ustaw odpowiednia kolejke botowania dyskow powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Jakby ustawił złą kolejność bootowania to by mu wywaliło standardowe "Boot disk failure". W tym wypadku pewnie zasiłka nie potrafi uciągnąć dodatkowego dyskacza. W którym momencie masz ten restart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 botowanie jest OK bo sprawdzałem restart następuje w momencie uruchamiania windy - po restarcie pojawia się opcja do wyboru: uruchomienie awaryjne, z obsł.sieci itd. Wybieram uruchomienie normalne, komp się resetuje i wracam do tego samego punktu A jak odłacze IDE to winda odpala i jest wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 a procek podkrecony :?: masz najnowsze stery do mobo wgrane do windowsa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...