cicherFX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Witam!!!!!!!! Mam pytanko!!! Mam grafę jak w podpisie, czyli geforce 2 pro (200/400) dx7 i chciałbym się dowiedzieć jaki będzie skok wydajności (szybkości ) w grach 3D, np. Unreal 2003 i innych, 3d mark itp. gdy zmienię tę grafę na Radeona 9550 i ewentualnie podkręce go do wartości np. 400/500 ( jeśli się uda oczywiście, no ale powiedzmy rdzeń do min. 325 ). Czy może lepiej kupić np. Geforce 3 ti z allegro ??? P.S I nie piszcie, że muszę dokupić ramu bo o tym wiem I dodam tylko, że zapuszczałem benchmark ut2003 ( wchodzący w skład dema ) w 1024/768 i mam 66 flyby i 46 botmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 kup , na pewno bedzie duzy szczegolnie po podkreceniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 na pewno bedziesz w szoku .. takie chiciarki jak farcry tez powinny ci smigac o ile reszta sprzeta nadazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Tylko zastanawiam się co kupić najpierw - dokupić 128 ramu, zmienić zasiłkę na jakąś firmową 300W, zamienić moje "potężne" dyski na jkaiś normalny 40GB-80 GB czy teraz zmienić grafę... Grafę chyba gdzieś na końcu, bo z tą grafą będzie kupa bez ramu i z takimi dyskami na które żadnej nowej gry nie zainstaluję, no a znowu jak juz bym dołożył tą grafę i chciałbym ja podkręcić, to musze mieć inna zasiłkę, bo tak już powoli jest zasapana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ta no i zasilke zmien , chyba ze wolisz caly komputer - szczegolnie jak bedziesz krecil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 zeby grac teraz w nowe gry sensownie to minimum 384 ramu .. do niedawna mialem 256 i wierz mi nie bylo cudownie .. terazmam 512 i jest w miare rześko ... a od zasilacza to sie powinno zaczynac jakiekolwiek zakupy z nastawieniem na krecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wiem, wiem. Planuję odsprzedać swoja zasiłkę i zakupić huntkeya BS3000. Przynajmniej kosztuje 99 zł na necie i ludzie go polecają. Więc chyba jest dobry... A z kręceniem, to zamierzam tylko jak już kręcić grafę, bo reszty nie będę ruszał, takie O/C jak mam teraz mi wystarczy. Wiem też, że lepiej mieć chociaż 384, ale nie ma tyle kasy, więc spoczne na razie na 256 a i tak jak dla mnie będzie to duży skok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 JA bym dołozył 40 i kupił Chiefteca 360. Ew na allegro jest 300 za 99 by delta - napewno bedzie lepszy - one trzymaja napiecie jak skała ;) (albo z angela.pl za 120 - to samo i tez na gwarancji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 JA bym dołozył 40 i kupił Chiefteca 360. Ew na allegro jest 300 za 99 by delta - napewno bedzie lepszy - one trzymaja napiecie jak skała ;) (albo z angela.pl za 120 - to samo i tez na gwarancji)Ja bym dołozył 40 i kupił Chiefteca 360. Ew na allegro jest 300 za 99 by delta - napewno bedzie lepszy - one trzymaja napiecie jak skała ;) (albo z angela.pl za 120 - to samo i tez na gwarancji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja bym raczej brał w tej cenie ModeComa 300GTF lub dołozył z 30-40zł i kupił 350GTF (mam i polecam, 2KG żywej masy :lol: :twisted: , swietnie trzyma napiecia) . Ten HuntKey to podobno niezła padaka (słabo trzyma napięcia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...