RuDi Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam w planach lekkie zmiany w WC i jestem na etapie szukania sprezynek do wezy. Na zachodzie nie ma z tym problemu, a u nas idzie to dostac ?? Moze niekoniecznie przeznaczone do WC ale cos co wlezie do weza 12mm i zapobiegnie zalamywaniu sie go. Napewno polecicie stosowanie kolanek, juz to przerabialem i chcial bym uniknac ich stosowania. Jesli temat byl juz walkowany to mozecie mnie zbesztac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 W sklepach z pneumatyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 może spróbować ciasnego peszla ? też zapobiega zginaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mozna kompinowac z opaska ale to nie wyglada zbyt estetycznie 8) . Szkoda ze nikt tego do Polski nie sciaga, nie jest droga sprawa u Swiftecha 4$ ( nie majatek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 A może jakieś sprawdzone miejsca gdzie to dostać?? Cierpię na chroniczny brak czasu. W Polsce of koz najlepiej na śląsq ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ja zrobilem sobie oplot na eheimach z jednego drucika z kabla sieciowego :D idealnie spelnia swoja rola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Interesuje cie takie coś?? Jeśli tak - daj znać na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Takie raczej nie - wolę choinki - ale szukam ZEWNĘTRZNYCH najlepiej - może poszukam w sklepach z zabawkami :lol: Jeżeli masz tanie choinki i chętnie kątowe to odezwij się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...