miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Posiadam plyte ABIT KT7A i wg czasopisma CHIP odblokowany fabrycznie mnożnik. Proboje podkrecac procek w Biosie ale nic z tego nie wychodzi. Olowkiem sie nie bawilem gdyz niby jest odblokwany. Co z nim mam zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A w CHIPIE pracuja wrozki i Ci powiedzili zagladajac w krysztalowa kule ze masz odblokowany mnoznik ?? Kupic odblokowany procek jest niezwykle trudno (fabrycznie odblokowany) i malo prawdopodobne zeby Ci sie taki trafil. Jestem pewien na 99.9% ze masz zablokowany egzemplarz. Zamaluj olowkiem mostki L1 (kazdy osobno nie wszystkie "do kupy") a zobaczysz ze juz bedzie mozna go podkrecic przez mnoznik (jezeli wszystkio zrobisz dobrze) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 sugerowalem sie czasopismem i tabelkami tam zameszczonymi ale dzieki sproboje tak jak radzisz i dm znac co z tego wyniklo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Chetnie bym ta tabelke zobaczyl 8) Potwierdza sie ze w tych "fachowych" czasopismach potrafia walnac gafe az milo sie posmiac. Odkad pamietam poczynajac od Athlona i Durniow AMD blokuje mnozniki. Trafic egzemplarz z odblokowanym to sie nazywa fart jak cholera. Wiec jezeli panowie z CHIPA twierdza ze wszystkie D800 maja odblokowany mnoznik to BIG LOL dla nich. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 nie napisali ze wszystkie durony maja odblokowany mnożnik po prostu porównywalem mostki na moim durniu z tym co zamiescili w tabelce no i mi wyszlo ze mam identycznie jak oni proponowali zakreslic. moij znajomy tez sie zdziwil jak to zobaczyl a dokladnie ta tabelka byla w CHIP LABIE z poprzedniego roku chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zeby odblokowac mnoznik w Durniu to wszystkie L1 powinny byc polaczone. Jezeli tak masz to moze faktycznie udalo Ci sie trafic odblokowany. W takim wypadku nic tylko wlazic do BIOSA i kombinowac mnoznikiem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 dobra dzieki a jaki olowek polecasz jakis specjalny czy moze byc zwykly hb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 HB jest troche za twardy. Nie pamietam juz tych oznaczen olowkow, ale troszke miekszy musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Potem zeby wszystko bylo OK najlepiej zakleic wszystko tasma SCOTCH (taka przezroczysta) zeby tego olowka nie wywialo.Najlepiej zalutowac te mostki lutownica (ja tak mam) ale jest to trudna sztuczka nawet dla wprawionych w poslugiwaniu sie tym narzedziem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 no dobra a tasmy nie stopi ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a podawales mi odblokowanie do durona ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 oki dzieki wszystko posprawdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 oki JUz wszstko dziala i procek sie podkreca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 oki JUz wszstko dziala i procek sie podkrecaile wyciagnoles z niego ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 nieduzo powyzej 900 wogole sie komp nie wlacza poniewaz mam za slaby wiatrak.ale tak na 900. mam plan kupic lepszy wiatrak wtedy moze podkrece wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 nieduzo powyzej 900 wogole sie komp nie wlacza poniewaz mam za slaby wiatrak.ale tak na 900. mam plan kupic lepszy wiatrak wtedy moze podkrece wiecej a jaka mash serie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jaka serie?? Gdzie ja mam znalezc na procku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jaka serie?? Gdzie ja mam znalezc na procku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 a wlasciwie co zrobic zeby go bez obawy podkrecic troche wiecej moj problem polega na tym ze za bardzo sie procek grzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...