Skocz do zawartości
miro_x

Problemy z podkręceniem Durona 800

Rekomendowane odpowiedzi

A w CHIPIE pracuja wrozki i Ci powiedzili zagladajac w krysztalowa kule ze masz odblokowany mnoznik ?? Kupic odblokowany procek jest niezwykle trudno (fabrycznie odblokowany) i malo prawdopodobne zeby Ci sie taki trafil. Jestem pewien na 99.9% ze masz zablokowany egzemplarz. Zamaluj olowkiem mostki L1 (kazdy osobno nie wszystkie "do kupy") a zobaczysz ze juz bedzie mozna go podkrecic przez mnoznik (jezeli wszystkio zrobisz dobrze)

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chetnie bym ta tabelke zobaczyl 8) Potwierdza sie ze w tych "fachowych" czasopismach potrafia walnac gafe az milo sie posmiac. Odkad pamietam poczynajac od Athlona i Durniow AMD blokuje mnozniki. Trafic egzemplarz z odblokowanym to sie nazywa fart jak cholera. Wiec jezeli panowie z CHIPA twierdza ze wszystkie D800 maja odblokowany mnoznik to BIG LOL dla nich.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie napisali ze wszystkie durony maja odblokowany mnożnik po prostu porównywalem mostki na moim durniu z tym co zamiescili w tabelce no i mi wyszlo ze mam identycznie jak oni proponowali zakreslic. moij znajomy tez sie zdziwil jak to zobaczyl

a dokladnie ta tabelka byla w CHIP LABIE z poprzedniego roku chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HB jest troche za twardy. Nie pamietam juz tych oznaczen olowkow, ale troszke miekszy musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Potem zeby wszystko bylo OK najlepiej zakleic wszystko tasma SCOTCH (taka przezroczysta) zeby tego olowka nie wywialo.Najlepiej zalutowac te mostki lutownica (ja tak mam) ale jest to trudna sztuczka nawet dla wprawionych w poslugiwaniu sie tym narzedziem.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...