bartek_bart Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 dzięki sporo mi pomogłes!!! buda mi sie podoba! zastanawiam sie jeszcze nad chieftecem ale jakoś ta coś w sobie ma że mi sie podoba chociaz zewnętrznie jest prosta! licze tez na to ze pomaga w chlodzeniu sprzętu skoro jest cała aluminiowa! a masz moze fotke wnętrze ze wszystkim? chciałbym zobaczyć jak to wygląda jak cały sprzęt jest upchany! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 dzięki sporo mi pomogłes!!! buda mi sie podoba! zastanawiam sie jeszcze nad chieftecem ale jakoś ta coś w sobie ma że mi sie podoba chociaz zewnętrznie jest prosta! licze tez na to ze pomaga w chlodzeniu sprzętu skoro jest cała aluminiowa! a masz moze fotke wnętrze ze wszystkim? chciałbym zobaczyć jak to wygląda jak cały sprzęt jest upchany! :wink: Mam kilka fotek, daj adres to Ci wysle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 dzięki sporo mi pomogłes!!! buda mi sie podoba! zastanawiam sie jeszcze nad chieftecem ale jakoś ta coś w sobie ma że mi sie podoba chociaz zewnętrznie jest prosta! licze tez na to ze pomaga w chlodzeniu sprzętu skoro jest cała aluminiowa! a masz moze fotke wnętrze ze wszystkim? chciałbym zobaczyć jak to wygląda jak cały sprzęt jest upchany! :wink: Mam kilka fotek, daj adres to Ci wysle :wink: fajnie bartek_bart@wp.pl to moj mail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O przykro mi ale nic nie dostałem :( spróbuj jeszcze raz jak mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O przykro mi ale nic nie dostałem :( spróbuj jeszcze raz jak mozesz Poszlo, mam nadzieje, ze tym radem dojdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O przykro mi ale nic nie dostałem :( spróbuj jeszcze raz jak mozesz Poszlo, mam nadzieje, ze tym radem dojdzie :wink: miejmy nadzieje ze dojdzie! masz ustawione jakies powiadamianie ze odrazu jak cos ktoś napisze na forum to pojawiasz się ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O przykro mi ale nic nie dostałem :( spróbuj jeszcze raz jak mozesz Poszlo, mam nadzieje, ze tym radem dojdzie :wink: miejmy nadzieje ze dojdzie! masz ustawione jakies powiadamianie ze odrazu jak cos ktoś napisze na forum to pojawiasz się ?? :wink: tak, zajrzyj do swojego profilu , tam jest takowa opcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O przykro mi ale nic nie dostałem :( spróbuj jeszcze raz jak mozesz Poszlo, mam nadzieje, ze tym radem dojdzie :wink: miejmy nadzieje ze dojdzie! masz ustawione jakies powiadamianie ze odrazu jak cos ktoś napisze na forum to pojawiasz się ?? :wink: tak, zajrzyj do swojego profilu , tam jest takowa opcja :D ok dostałem!! wrzucało mi to do folderu ze spamem dlatego nie widziałem ze przyszło :oops: dzięki pozdrawiam miłej nocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hej beriam to jak wyślesz mi te zdjęcia?? chciałbym je zobaczyć zanim się zdecyduje na bude!! :wink: Przeciez wczoraj wyslalem .... 8O przykro mi ale nic nie dostałem :( spróbuj jeszcze raz jak mozesz Poszlo, mam nadzieje, ze tym radem dojdzie :wink: miejmy nadzieje ze dojdzie! masz ustawione jakies powiadamianie ze odrazu jak cos ktoś napisze na forum to pojawiasz się ?? :wink: tak, zajrzyj do swojego profilu , tam jest takowa opcja :D ok dostałem!! wrzucało mi to do folderu ze spamem dlatego nie widziałem ze przyszło :oops: dzięki pozdrawiam miłej nocki Zdarza to sie nawet najleszym :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nieżle masz urządzoną tą bude w środku!! słowa uznania ode mnie! jak widać na zdjęciu zalman nie jest bezpośrednio pod zasilaczem tylko jest przesunięty w prawo względem zasilacza! no chyba że masz jakąś krótką wersje zasiłki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nieżle masz urządzoną tą bude w środku!! słowa uznania ode mnie! jak widać na zdjęciu zalman nie jest bezpośrednio pod zasilaczem tylko jest przesunięty w prawo względem zasilacza! no chyba że masz jakąś krótką wersje zasiłki :wink: Co do tych dwoch fotek zasilki, to sorry ... POchodza one z mojego starej budy Chiefa CX. Ale w Lian-li CPU nie wadzi z PSU :lol: A co do porzadku to zapodam fotki, jak skoncze moda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nieżle masz urządzoną tą bude w środku!! słowa uznania ode mnie! jak widać na zdjęciu zalman nie jest bezpośrednio pod zasilaczem tylko jest przesunięty w prawo względem zasilacza! no chyba że masz jakąś krótką wersje zasiłki :wink: Co do tych dwoch fotek zasilki, to sorry ... POchodza one z mojego starej budy Chiefa CX. Ale w Lian-li CPU nie wadzi z PSU :lol: A co do porzadku to zapodam fotki, jak skoncze moda :lol: no właśnie coś mi tu nie pasowało z tym niebieskim koszykiem! takiem chief a lianli niema :) a dlaczego zamieniłeś chiefa na lianli?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 no właśnie coś mi tu nie pasowało z tym niebieskim koszykiem! takiem chief a lianli niema a dlaczego zamieniłeś chiefa na lianli?? Dlaczego :idea: -Waga -Gabaryty -zasilacz (bez komentarza) -Wkuszajacy gwizd jesli chodzi o cztery wentyle 92 mm na bokach -Zle przemyslana konstrukcja moim zdaniem (ruch powietrza) To byloby na tyle :wink: Oczywiscie ze to tylko moje zdanie, zaby pozniej nie bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 no właśnie coś mi tu nie pasowało z tym niebieskim koszykiem! takiem chief a lianli niema a dlaczego zamieniłeś chiefa na lianli?? Dlaczego :idea: -Waga -Gabaryty -zasilacz (bez komentarza) -Wkuszajacy gwizd jesli chodzi o cztery wentyle 92 mm na bokach -Zle przemyslana konstrukcja moim zdaniem (ruch powietrza) To byloby na tyle :wink: Oczywiscie ze to tylko moje zdanie, zaby pozniej nie bylo :D ok spoko :) ja sie zastanawiam właśnie nad lian li a jakims chieftecem dragonem bez zasiłki! za chieftecem przemawia w mojej ocenie spora przestrzen! ale lian li ma coś co przyciąga :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ok spoko ja sie zastanawiam właśnie nad lian li a jakims chieftecem dragonem bez zasiłki! za chieftecem przemawia w mojej ocenie spora przestrzen! ale lian li ma coś co przyciąga Zrobisz jak uwazasz, ja przerabialem juz Chiefa (Matrix oraz CX) i stwierdzam, ze Lian-li jest mimo wszystko lepsza :) Pamietaj.... Kazdy lubi to co lubi oraz kazdy ma tyle kasy ile ma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 No to przeróbcie serię BX. :D Lepszej obudowy w tej klasie nie znajdziecie. :wink: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ja mam Chiefteck'a BigTower i szczerze polecam. Jedyną jej wadą jest ciężar, ale mi to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 dzięki sporo mi pomogłes!!! buda mi sie podoba! zastanawiam sie jeszcze nad chieftecem ale jakoś ta coś w sobie ma że mi sie podoba chociaz zewnętrznie jest prosta! licze tez na to ze pomaga w chlodzeniu sprzętu skoro jest cała aluminiowa! a masz moze fotke wnętrze ze wszystkim? chciałbym zobaczyć jak to wygląda jak cały sprzęt jest upchany! :wink: Mam kilka fotek, daj adres to Ci wysle :wink: Witam, również zastanawiam się nad tą budą, czy mógłbym także poprosić o zdjęcia ze wszystkim w środku ? Mój mail to wojteczek@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dla przyszlych uzytkownikow Lian-Li PC-7 , mam uwage, ktora ja sadze moze sie przydac i zaoszczedzi wielu epitetow pod katem ludzi ktorzy wymienili w/w bude :D -Przed montazem plyty glownej radze przykrecic na stale element ktory przychodzi tuz pod nia (zapomnialem jak to sie fachowo nazywa)niestety odgina sie - jakby nie bylo jest to aluminium. Ja to rozwiazalem trzema malymi wkretami... Obudowa nie wpada w denerujacy rezonans i jest pelen looz bez obawy ze uszkodzi sie mobo, zwlaszcza gdy mamy bydlastego coolera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a sa ledy z przodu tak jak tu http://www.overclockercafe.com/Reviews/cas...Li_PC-7/pg2.htm ?? Sam sie zastanawiam nad ta buda albo nad Chiefteciem MX Ktos sie orientuje kiedy w naszym pieknym kraju beda dostepne wyzsze modele Lian-Li (np PC-70) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a sa ledy z przodu tak jak tu http://www.overclockercafe.com/Reviews/cas...Li_PC-7/pg2.htm ?? -jesli chodzi tobie o ten swiecacy grill na front panelu na stronce, to bedzie wtedy gdy dasz sobie dwa swiecace wentylki :lol: w standarcie sa zwykle czerne 80 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 patrzcie jakie budy za zachodnia granica! http://www.caseking.de/shop/catalog/produc..._id=1858&ref=53 ale musialbym na glowe upasc, zeby tyle dac za bude za to chyba sie wstrzymam z chiefem, do wiosny wytrzymam, a wtedy siostrzyczka mi takie cos przywiezie, tudzież cos innego rownie smakowitego :twisted: http://www.caseking.de/shop/catalog/produc...roducts_id=2043 dla porownania cenowego http://4max.com.pl/default.asp?g=118&gg=21&produkt=930 no comment :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...