Skocz do zawartości
punek

Padła Gigabyte ga-7VAXP

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Słuchajcie mam następujący problem. Kumpel kupił ECS'a k7s5a (uzywany) jeszcze nie miał procka to chciał zebym sprawdził na swoim. Wyjełęm wszystkie graty (procek, ram, grafika, dysk, zasilacz) i podłaczyłem. Płyta działa !! Dobra wkładam graty do siebie, odpalam i słyszę tylko szum wiatraków..... nic na ekranie się nie pojawiło. Myślałem ze padł procek, przełozyłem znowu wszystko do kumpla i DZIAŁA, znowu do siebie i nie działą. Próbowałem z innym ramem i grafiką. Po wciśnięciu powera właczają się tylko wiatraki. Nie wiecie czy mozna gdzieś naprawić taką płytę (gwara juz się skończyła :( ) I ile coś takiego mogłoby kosztować? Bo jak mam zapłacić 150zł, to wolę inną płyte sobie kupić.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdro

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie panikuje kocie bo mam narazie tego eceesa ale juz niedługo kumpel kupi procek i będzie muka zostane bez płyt. Już dwa razy próbowałem przełozyć, i dwa razy ta sama sytuacja. Na eceesie działa, a na GB nie działa. A nie chce mi się przekładać tego 25x.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie panikuje kocie bo mam narazie tego eceesa ale juz niedługo kumpel kupi procek i będzie muka zostane bez  płyt. Już dwa razy próbowałem przełozyć, i dwa razy ta sama sytuacja. Na eceesie działa, a na GB nie działa. A nie chce mi się przekładać tego 25x.

kocie ??? :lol: :lol: :lol: spokojnie nie wiesz z kim rozmawiasz 8) :lol:

cos żle robisz i już, sama plyta nie padla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie panikuje kocie bo mam narazie tego eceesa ale juz niedługo kumpel kupi procek i będzie muka zostane bez  płyt. Już dwa razy próbowałem przełozyć, i dwa razy ta sama sytuacja. Na eceesie działa, a na GB nie działa. A nie chce mi się przekładać tego 25x.

kocie ??? :lol: :lol: :lol: spokojnie nie wiesz z kim rozmawiasz 8) :lol:

cos żle robisz i już, sama plyta nie padla

a moze i padla

u kumpla padla 8rda po pol roku lezenia w pudelku :D

wyjmij baterie na dwie godziny i sprawdz jeszcze raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...