killua Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Jesli mialbym wybierac pomiedzy bartonem 2500 (o niewiadomej serii)=380 a sempronem 2500 =320z lto czy co wziac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Jesli mialbym wybierac pomiedzy bartonem 2500 (o niewiadomej serii)=380 a sempronem 2500 =320z lto czy co wziac ??Balerona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Barton jest sporo szybszy od Semprona o tym samym PR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 a jaki wentylek na to by wlozyc (ok 100zl+-40)? Plyta bedzie Abit nf7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRaTRa Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Pentagram QC 80 Cu http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu...80CU&kat=&pkat= Ja na NF7-S z Bartona wycisnełem 2.4 GHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 semrpon jest gorszy od bartona ile razy mozna powtarzac?ma mniej cache bo ot nowa nazwa zwyklego athlona Xp (t-breda) tylko z defaultowym fsb 166 (333 jak kto woli) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 dla lamek PR=Pentium Rating = porównanie do odpowiednika wydajnościowego procesorów amd athlon/sempron do intelowskich pentium/celeron, AMD przyjeło dla uporzadkowania sytuacji na rynku od czasu wprowadzenia technologii quantispeed. Barton - PR porównuje się do P4 (np. Barton 2500XP=P4 2500MHZ) Sempron - PR porównuje się do Celerona (np.Sempron 2600XP = Celeron D 2600Mhz) Semprony są niskotaktowane kierowane do segmentu "low end" maja konkurowac z baleronami które wszyscy wiedza jakie są... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no dzieki dzieki ale to i ja wiem tylko jest rooznicy 60 zl wiec czy ta roznica wydajnosci jest ich warta . Ok wiem juz ze tak. teraz moze jakies dalsze info co do wentli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 a jaki wentylek na to by wlozyc (ok 100zl+-40)? Plyta bedzie Abit nf7. sprzedam pentagrama ;) nowy atrakcyjna cena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 "patrz synku tak wyglada baleron" "ahaaa" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 no dzieki dzieki ale to i ja wiem tylko jest rooznicy 60 zl wiec czy ta roznica wydajnosci jest ich warta . Ok wiem juz ze tak. teraz moze jakies dalsze info co do wentliJest warta 60 zl Co do wentyli : po obcieciu zapinki tego zalmana co u mnie w popisie, tylko teraz chyba AlCu OEM nie dostaniesz wiec nie wiem jakie sa ceny, ja dalem kolo 100 zl, moze jakis pentagram z tych zalmanopodobnych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 sempron to nastepca durona tylko z cachem 256kB i nie ma on startu do bartona (512kB) :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 no to pozostaje go jeszcze znalezc . Co latwe nie bedzie . Nie wie ktos moze czy gdzies w krakowie nie ma dostepnych ??(sklepy) Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 no to pozostaje go jeszcze znalezc . Co latwe nie bedzie . Nie wie ktos moze czy gdzies w krakowie nie ma dostepnych ??(sklepy) Dzieki http://www.pcprojekt.pl/?str=katalog_produ...id_produktu=163 niestety box czyli 160 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Chodzilo mi o Bartona. Kurde we wszystkich innych duzych miastach jest jeszcze dostepny a w krakowie nie. (oczywiscie przeeeeesadzam ale i tak w kilku innych miastach jest , tylko kurcze sprzedaz wysylkowa to nie to co tygrysy lubia najbardziej) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...