bLaSterD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Miał ktos kiedys stycznosc z tym co opisane w temacie? Jak tak to jaki obraz na TV jest (jakosc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 kup to sprawdzisz :))) napewno nie mozesz oczekiwac kokosow od takiej karty ktora nie nalezy do nowosci a niestaty dokladnie co i jak dziala niewiem bo niechce mi sie wyjmowac mojego geeforca z kompika :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ejjjj ZROB TO BAAAARDZO PROSZE!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Nie kupuj SIS-a 6326 bo to najgorszy chłam jaki widziałem!!! Ma taktowanie tylko 66-66 pamięć-procesor.W 3DMARK-u daje wynik tylko 826 !!!DNO a ostrość obrazu tragiczna.Nie jest warta nawet 30zł a może i 20zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mi zalezy tylko i wyłącznie na obrazie na TV do gier mam inny sprzet a to bedzie do filmow... jaki ma obraz na tv? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Obraz nawet dobry ale jeśli w kadrze znajduje się dużo wybuchów i są szybkie akcje i zwroty kamery w tv to obraz ma tendencje do schodkowania głównie poziomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Bo moge miec tą karte za 30zł :) dlatego pytam a cos innego w podobnym przedziale cenowym do 70zl co jest twoim zdaniem lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...