elektronauta Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 prosze o jakis prosty i bezpieczny algorytm jak to zrobic, pozdrawiam, i z gory dziekuje za propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Najbezpieczniej to nie krecic :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29395 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJWITUS Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 prosze o jakis prosty i bezpieczny algorytm jak to zrobic, pozdrawiam, i z gory dziekuje za propozycje Po prostu na chybil trafil.... ja mam tego procka ale inne MOBO.... ja probowalem juz wielu sposobow inne mnożniki i takie tam... spox zabawa ... ale chyba widac w opisie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...