allshaq Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Naszla mnie chcec na maly modding kompa, mianowicie chcialem sobie kupic grawerowana plexe na boczne drzewiczki i jeszcze jakis tunel powietrzny UV nad proca. I teraz pytania: 1. Kiedys taki koles na allegro fioord sprzedawal take plexy. Dodtakowo mial wlasna strone w internecie. Teraz widze, ze ani nie sprzedaje takich plex na allegro, anie nie ma juz wlasnej sronki. Zauwazylem jednak, ze na stronie www.angela.pl sa takie wlasnie plexy, jak mial fjoord. Czyzby firmy sie polaczyly? 2. Tunel powietrzny. Czy powietrze wdmuchiwane przez dodatkowy wentyl w tym tunelu jakos dodatkowo nie rozkreci zalmana 7000cu na procu i go nie spali (zalmana)??? 3. Czy taka plexa bedzie (choc troche) lepiej tlumila dzwieki, nic zwykla blacha w obudowie Chiefa? Mam nadzieje, ze wszystko napisalem zrozumiale Dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 2. Tunel powietrzny. Czy powietrze wdmuchiwane przez dodatkowy wentyl w tym tunelu jakos dodatkowo nie rozkreci zalmana 7000cu na procu i go nie spali (zalmana)??? nie boj sie, nic twojemu wiatrakatorowi nie grozi. 3. Czy taka plexa bedzie (choc troche) lepiej tlumila dzwieki, nic zwykla blacha w obudowie Chiefa? Mam nadzieje, ze wszystko napisalem zrozumiale Dzieki za odp. pleksa nie bedzie tlumila drgan lepiej niz blacha. co wiecej, tunel powietrzny (czyli po prostu dziura w obudowie) spowoduje ze szum bedzie spokojnie i bez przeszkod wylazil na zewnatrz. za to temp w budzie znaczaco spadnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allshaq Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 W takim razie mozecie mi powiedziec gdzie kupic grawerowane szybki? www.angela.pl czy moze jakis inny sklep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allshaq Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 brak jakichkolwiek sugestii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Możesz spróbować z tą Angelą, z tego co się orientuję to jeden z forumowiczów tam pracuje (chyba). Do końca nie jestem pewien jego nicku - brzmi jakoś murarsko (Beton albo Cement). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...