Skocz do zawartości
marcingo

ARCTIC VGA SIlencer + Radeon 9550

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy ktoś już montował na Radku 9550 ten wentylator konkretnie interesuje mnie model z HIS. Nie wiem czy będzie to pasować w gąszczu kondesatorków itp Drugą rzeczą jest pamięć bo z tego co widze to nie chłodzi on pamięci ale moze się mylę? Jeżeli nie chłodzi to czy jest możliwość wciśnięcia tam jeszcze jakiś radiatorków i jakiej wysokości mogą one być. Dzięki za wszelkie informacje o tym ew wskazanie podobnego tematu na forum jeżeli był poruszany a ja nie potrafiłem znaleźć.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atlantyk ty chyba nie do konca wiesz co piszesz . . .

mnie tam bardziej zastanawia czy bede mogl na takie cudactwo zamontowac bloczek woodny patrz czy am dziury ale chyba maja :] co do podnoszenia napiecia to spokojnie da sie podniesc hardwerowo tak ze by sie proc usmazyl na tym standardowym radiatorku . . . ja np majac 9100 z standardem 250 na core wyciagnelem z niego 328. pewnie po Vmodzie i z 9550 da sie cos wycisnac "extra" :] co do ramow to hynixy sie raczej nie grzeja wiec nie jest to strasznie wielki problem a nawet gdyby sie grzaly to radiatorki na ramach na gfx dadza ci GORA 10Mhz = bez sensu . . .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi