marcingo Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam pytanie czy ktoś już montował na Radku 9550 ten wentylator konkretnie interesuje mnie model z HIS. Nie wiem czy będzie to pasować w gąszczu kondesatorków itp Drugą rzeczą jest pamięć bo z tego co widze to nie chłodzi on pamięci ale moze się mylę? Jeżeli nie chłodzi to czy jest możliwość wciśnięcia tam jeszcze jakiś radiatorków i jakiej wysokości mogą one być. Dzięki za wszelkie informacje o tym ew wskazanie podobnego tematu na forum jeżeli był poruszany a ja nie potrafiłem znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 w dziale chlodzenia masz wszystko o silencerze .. radiatorki w okolicach 1 -1.2cm wchodza bodajrze .. z tylu to juz jakie chcesz .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atlantyk Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 bedzie tylko to nic nieda wiedz lepiej nie laduj sie w koszta karta ma swoje granice napiecia i dalej jak bys ja nawet w lodowece trzymato nic to nieda!!!!!. a jezeli chodzi o hisa dokladnie to tym bardziej ,bedzie chlodno w nogi:) i zwisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 atlantyk ty chyba nie do konca wiesz co piszesz . . . mnie tam bardziej zastanawia czy bede mogl na takie cudactwo zamontowac bloczek woodny patrz czy am dziury ale chyba maja :] co do podnoszenia napiecia to spokojnie da sie podniesc hardwerowo tak ze by sie proc usmazyl na tym standardowym radiatorku . . . ja np majac 9100 z standardem 250 na core wyciagnelem z niego 328. pewnie po Vmodzie i z 9550 da sie cos wycisnac "extra" :] co do ramow to hynixy sie raczej nie grzeja wiec nie jest to strasznie wielki problem a nawet gdyby sie grzaly to radiatorki na ramach na gfx dadza ci GORA 10Mhz = bez sensu . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 mnie tam bardziej zastanawia czy bede mogl na takie cudactwo zamontowac bloczek woodny patrz czy am dziury ale chyba maja :] Gigabyte ma :wink: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12467 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...