aqaz Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Widzę, że już nie patrzymy na temat tylko... mądry vs. mądrzejszy...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Miałem podobny problem z doomem i paroma innymi grami, okazało się że wyjściem było przeinstalowanie winzgrozy i zainstalowanie od razu najnowszych sterów. Trochę tak to wyglądało jakby pozostawały jakieś śmieci po starych sterownikach, bo gry z przed roku chodziły bez problemów (na poprzedniej instalacji windowsa ciągnołem od cat. 3,6) W doomie mam kartę kręconą jak w podpisie i jest OK. W 3d marku 2k3 mam całe ogromne przewspaniałe 4176pkt 8) jak rozpracuję orba to dam link :wink: PS. Bardzo dziękuję wszystkim co odpowiedzieli na mojego posta o tym problemie napisanego ponad tydzień temu w przyklejonym topicu o R9500 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...