<SmILek> Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 kuzyn sie napalil na karte TV taka co by ja pod satke podlaczyc no i sobie filmy ogladac cyfry wizje i inne te takie :) no i kto mu to jak nie ja mam podlaczyc... tylko ze ja wiem tylko troche z teori sie ze trzeba karte DVB kupic i podpiac pod nia Satke a co dalej to juz ni w ząb ;/ dodam ze kuzyn neta nie ma chociaz nie wiem jakie to ma znaczenie ale co za programiki są potrzebne? ? bardzo prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Potrzebne są programiki znajdujace się na płytce CD dołączonej do karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 forum.esat.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...