harnas333 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 witam. juz kiedy pisalem na tym forum o moim problemie z tym gf. mam arty w kazdej prawie grze;/ ludzie pisali ze to slaby zasilacz ale sprawdzlame na 420 chifteka i bylo to samo;/ ale dzisiaj przy podkrecaniu proca pomyslalem ze to moze plyta glowana podaje za mało V ?? ile moge bezpiecznie ustawic bez obawy spalenia karty ? i czy to cos da?? pomozcie prosze.. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Zasada jest taka, że Napięcia pod AGP nie zaleca się podwyższać... A to, ze proc ma za mało V nie świadczy o artach w grach !! Jeżeli przeniosłeś sie z ATI na nV to Format... Może stery nie pasują, kombinuj... Może karta nie dochodzi poprawnie do portu AGP... A może po prostu trafiłes na felerny model... Z tego co wiem, to wyszła pewna liczba 5900XT "wadliwa" której rdzeń osiąga w czasie pracy niebezpieczne temp ! Podaj model seryjny... karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas333 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 no a wiec tak. format byl, stery juz chyba kazde instalowalem, rdzen wcale nie jest nawet goracy ! sprawdzalem miernikiem . a o to napiecie to mi chodzilo nie na procu tylko na agp! co Ty o tym sadzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81824&start=870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 no a wiec tak. format byl, stery juz chyba kazde instalowalem, rdzen wcale nie jest nawet goracy ! sprawdzalem miernikiem . a o to napiecie to mi chodzilo nie na procu tylko na agp! co Ty o tym sadzisz ? Czyżby konflikt płyta-karta... ? ale jakoś wątpie... no ideas.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Na rynek trafiła seria walniętych 5900xt gainward 1100 sam na takiego trafiłem chodził niby ok aż nagle padł i zaczął wyświetlać tylko kolorowe pasy. Napisz ile masz juz tą kartę bo karty z tamtej seri padały średnio w czasie 1-2 tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas333 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 karte posiadam juz ze 2 miechy i od poczatku tak mialem. a co jeszcze zauwazylem, ze np jak gram w nfsu to na poczatku kropek prawie nie ma a z czasem sie pojawiaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 To sie dzieje na kazdym kompie?? Ja bym oddal na gware:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...