Cheaton Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Witam mam taki problem a mianowcie co jakies 10 - 15 min resetuje mi sie komp a czasami nawet wczoesniej mam ASrocka k7s8x duron 1,8 GHz 128 ddr 133MHz barakude 40 GB temperatura procka to okolo 40 stopni C a obroty wentyla sa w granicach 3184 moze wiecie co jest dlaczego tak sie dzieje??? bo ja juz jestem zielony ?!! myslalem ze to sterowniki karty gr ale jednak nie i directx tez nie CO TO MOZE BYC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Gdybyś poczytał trochę forum,wiedział byś że pierwsze pytanie w tym przypadku brzmi: Jaki zasilacz i napięcia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 CIAGLE RESET??? NEED HELP!!!NIE, NEED ZASILACZ!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 użyj do sprawdzenia pamięci programu memtest , zapodaj nam tutaj też napięcia swojego zasilacza + jego boską nazwę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 nie koniecznie zasilka.... u mnie bylo podobnie (z tym ze moja zasilka to Chieftec 360W)... a moje objawy byly takie ze komp za windie XP sie resetował, dysk sie wylaczal a na windzie 98se niebieski ekran (krytyczny :) ) w moim przypaku pomogla zmiana servis pakow (sterow do plyty) zmienilem na starsze (z v.4.31 na v4.29) i narazie hula z tym ze musze jeszcze sprawdzic winde XP ale jak naarzie 98 dziala..... wiec moze Ty sproboj zmienic stery.... kto wie moze i u Ciebie zadziala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwara25 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Może moja rada bedzie bardzo rutynowa, ale może coś zwalczysz: Przeskanuj Kompa jakimś dobrym AntyVirkiem i dobrym programem do Trojanów...to tak na początek. Jak się okaże nie nic niema to może oznaczać tak jak wyrzej wspomnieli że Zasilacz. Jak masz możliwość pożysz od Kogoś zasilacz "<b>DOBRY</b>" i sprawdz. Nie ma sensu kopowania odrazu na ślepo bo może okazac się że nie w Tym tkwił problem. Wtedy, pujdz do jakiegoś magika i zapytaj się co może być nie tak ;] Bo jak nie wirus, ani zasilacz to ja nie mam pojecia co może być nie Halo...moze płyta siadła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Może moja rada bedzie bardzo rutynowa, ale może coś zwalczysz: Przeskanuj Kompa jakimś dobrym AntyVirkiem i dobrym programem do Trojanów...to tak na początek. Jak się okaże nie nic niema to może oznaczać tak jak wyrzej wspomnieli że Zasilacz. Jak masz możliwość pożysz od Kogoś zasilacz "<b>DOBRY</b>" i sprawdz. Nie ma sensu kopowania odrazu na ślepo bo może okazac się że nie w Tym tkwił problem. Wtedy, pujdz do jakiegoś magika i zapytaj się co może być nie tak ;] Bo jak nie wirus, ani zasilacz to ja nie mam pojecia co może być nie Halo...moze płyta siadła :lol: dokładnie, najpier antywirus jakis dobry Kaspersky polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Witam mam taki problem a mianowcie co jakies 10 - 15 min resetuje mi sie komp a czasami nawet wczoesniej mam ASrocka k7s8x duron 1,8 GHz 128 ddr 133MHz barakude 40 GB temperatura procka to okolo 40 stopni C a obroty wentyla sa w granicach 3184 moze wiecie co jest dlaczego tak sie dzieje??? bo ja juz jestem zielony ?!! myslalem ze to sterowniki karty gr ale jednak nie i directx tez nie CO TO MOZE BYC??? A ja zadam takie pytanie...Jaką masz myszkę? Ja miałem podobny problem...i przyczyną była myszka radiowa, którą posiadam. Stery zaproponowane przez Win XP okazały się #$$^3. Zassałem najnowsze sterowniki ze strony producenta i luzik bluzik! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...