Xeon Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam pytanie czy na płycie głównej Gigabyte 7VT600-RZ, lub na innych płytach głównych firmy Gigabyte jest jakiś sposób na zmiane napięcia rdzenia procesora, chodzi mi o zmniejszenie lub płynne zwiększenie, a nie tak jak jest standartowo czyli naprzykład zwiększenie o 5%?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hmm drutmod dziala na wszystkim co jest na socketA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoboL_13 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Potwierdzam, poszukaj czegos o drutowaniu socketa... Mi to sie udalo na innej wersji twojej plyty (GA-7VT-600 1394) jakbys mial watpliwosci.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeon Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 postaram się coś znaleźć, może się uda, bo chyba na tych płytach nie ma innej możliwości żeby sobie z tym poradzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeon Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Zastanawiam się tylko czy nie ma jakiegoś programu lub nowej wersji biosu żeby sobie z tym poradzić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Zastanawiam się tylko czy nie ma jakiegoś programu lub nowej wersji biosu żeby sobie z tym poradzić??niby gigabyte doklada jakis program do overcklokingu spod windy ale moim zdaniem marny efekt tego , a biosow nie widzialem nigdzie i raczej nie bedzie , gigabyte robi dobre stabilne plyty ale nie dla maniakow OC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...