chemiczny_ali Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Gwarancji na to nie ma :!: Ale przy tej plycie i odpowiednich pamieciach jest to wielce prawdopodobne :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 to zależy od proca , ramu , zasilacza , ja na AN7 uzyskałem 250 fsb bez żadnego zająknięcia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 A ja mam takie pytanie :D Wiem ze nikt mi tego nie zagwarantuje ale czy na DFI Infinity bez zadnych modyfikacji (nie liczac chlodzenia) dalo by rade uzyskac stabilne FSB230. :?: :roll:stawiam flache ze tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 A ja mam takie pytanie :D Wiem ze nikt mi tego nie zagwarantuje ale czy na DFI Infinity bez zadnych modyfikacji (nie liczac chlodzenia) dalo by rade uzyskac stabilne FSB230. :?: :roll:stawiam flache ze tak.doloze jeszcze 0.75 :) oczywiscie mowimy o mozliwosciach mobo a nie memorkach itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Pamieci raczej dadz rade (d43), proc oby tez :) z zasilaczem tez raczej problemow nie bedzie :) Wiec bede dobrej mysli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 bez kombinowania to najpewniejszy jest asrock na sis (co prawda FSB 248MHz ale wiecej fabryka nie dała - po prostu wsadzasz Hynixa i hula.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Hmm ale z wydajnoscia tego sisa to jest nie ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...