Nicky Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Podaje linki Qoltec Tornado UV GlacialTech Silent Blade Który będzie lepszy - wydajniejszy/cichszy. Obydwa świecą w świetle UV, ale zdecydowanie bardziej podoba mi sie Qoltec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Wiem pownienem korzystać w edit ale chciałem "wyciągnąć" topic. Miał ktośc może wentylatory Qoltec, widziałem za 19pln na allegro, podobno ma 18db przy 1,7k oborotów wiec brzmi zachęcająco, ale przydała by sie opinia kogoś kto w realu to sprawdził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 wygladem to wygrywa pierwszy, zdecydowanie :D a tak wogole to Qltec jest dobrą firmą i kolesie na giełdzie bardzo go polecali, wiec decyzja nalezy do ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 polecam GlacialTech Silent Blade, sam ostatnio kupiłem do obudowy za 30zł i jak na moje ucho jest niesłyszalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Ja planuje wstawić do tego qolteca dioddy UV, co by swiacił jak revoltec, zainspirował mnie ten art http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=revoltec_akasa_fans a dokładnie Revoltec UV LED, daltego zależy mi na opnii o tych qoltecach, zwłaszcza że widziałem je na allegro po 24pln wiec cena bardzo atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...