wasiela Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam Postawialem nowe forum i portal , jak narazie jest ono bardzo puste ponieważ jeszcze nie wiem o czym to wszystko będzie czylii jednym słowem wielki Hydepark mam nadzieję że to się zmieni i w niedługim czasie zapełni się tematami zachęcam wszystkich do pisania nowych wątków Adres Portalu http://wasiela.wa.funpic.de/Forum/portal.php Adres Forum http://wasiela.wa.funpic.de/Forum/index.php Zapraszam wszystkich do Rejestrowania się i zakłądania nowych Tematów , pomóżcie mi rozkręcić to forum . Pozdrawiam Wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 nieee no forum poprostu zabija swym wyglądem... nie wiem jak ty chcesz przyciągnąć potencjalnych gości bo chyba nie oprawą graficzną... i jeszcze forum ma błędy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nic nie znaczący użytkown Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 dobra rada, daj sobie spokój, w tej branży nie zrobiesz kariery, bez urazy, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Co to za góówno, nie wstyd ci pokazywać takiego dna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Standardowe phpbb, co w tym az takiego zlego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Zero nakładu pracy i jeszcze się tym chwalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Co to za góówno, nie wstyd ci pokazywać takiego dna? Czy mi się wydaje, czy Ty piszesz te bzdety po pijaku ?? O jakich goownach piszesz ? Toż to standardowe forum phpBB, nie pieprz więc kolego bez sensu, jak cię namierzy jakś modelator to może się to przykro zakończyć, poczytaj regulamin i zwróć uwagę co w nim o tym napisano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Co to za góówno, nie wstyd ci pokazywać takiego dna? O jakich goownach piszesz ? .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...